На добудову пологового відділення Хотинської ЦРЛ у держбюджеті передбачено 8 мільйонів гривень, - Бурбак

На добудову пологового відділення Хотинської ЦРЛ у держбюджеті передбачено 8 мільйонів гривень, - Бурбак

03.05.2017, 22:48

Сьогодні, 03 травня 2017 року відбулась зустріч Максима Юрійовича Бурбака – народного депутата України з медпрацівниками Хотинської ЦРЛ.

На зустрічі були присутні: голова районної державної адміністрації Петро Допіряк, головний лікар Хотинської ЦРЛ Ростислав Митринюк, головний лікар Хотинського ЦПМСД Юрій Пасічник, а також медпрацівники даних установ.

Максим Юрійович повідомив присутнім у залі про створення у Чернівецькій області трьох госпітальних округів, один з яких Східний госпітальний округ з центром у місті Хотин, що дасть лікарні значні кошти на покращення матеріально-технічної бази та покращить надання медичних послуг населенню. Також народний депутат додав: - «На завершення будівництва та здачі в експлуатацію пологового відділення Хотинської ЦРЛ з державного бюджету передбачено та виділено кошти, близько восьми мільйонів гривень». Максим Бурбак зауважив, що цей об’єкт потрібно завершити цього року.

Під час зустрічі у лікарів виникали запитання пов’язані із зарплатою, медичним обладнанням, добудовою полового відділення, а також облаштування паркувальної зони біля Хотинської ЦРЛ. Натомість запитувачі отримали конструктивні відповіді.

Після дискусії Максим Юрійович Бурбак разом з Петром Васильовичем Допіряком зустрілись з працівниками Хотинського відділення Чернівецького обласного центру служби крові та обговорили нагальні проблеми центру.

1