На чернівецьких вулицях побільшало патрульних міліцейських машин та правоохоронців з автоматами

На чернівецьких вулицях побільшало патрульних міліцейських машин та правоохоронців з автоматами

23.03.2014, 12:34

У суботу чернівчани не могли не помітити, що у місті було багато міліціонерів з автоматами, особливо на в'їзді в Чернівці. А також частіше почали зустрічатися міліцейські патрульні машини. 

 Ось, що пояснює СЗГ УМВС України в Чернівецькій області:

"У зв’язку із ускладненням оперативної ситуації в Україні та можливими проявами тероризму і сепаратизму на території Буковини проводяться спеціальні заходи, спрямовані на протидію можливим екстремістським угрупованням.

Тож УМВС України в Чернівецькій області звертається до усіх мешканців та гостей краю з проханням зберігати спокій та з розумінням ставитися до вимог правоохоронців щодо перевірки документів, речей та огляду транспортних засобів.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про ймовірні терористичні дії чи помітили підозрілих осіб, які можуть здійснювати екстремістську діяльність або готуються до скоєння правопорушень, звертайтеся за номерами телефонів: 0993832739 або на спецлінію «102».

Нагадаємо,  що новопризначений голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк провів у суботу, 22 березня, нараду з силовиками.

Силові структури  запевнили, що на території краю ситуація стабільна та під контролем. Велика увага зараз зосереджена на унеможливленні провокативних дій, спрямованих на активізацію сепаратистських настроїв, які можуть викликати міжнаціональні конфлікти, що відбувається по інших областях України. 

- Сьогодні вкрай важливим залишається питання спокою громадського порядку та стабілізації життєдіяльності краю. Першочергове завдання – це забезпечення охорони громадського порядку, боротьба з проявами дестабілізації суспільно-політичної ситуації та корупцією, -  розповів новопризначений голова Чернівецької облдержадміністрації Роман Ванзуряк.

1