На Буковині засудженим розповіли про долю Шевченка

На Буковині засудженим розповіли про долю Шевченка

10.03.2014, 20:31

З метою популяризації творчої спадщини Кобзаря, утвердження його духовних заповідей, активізації виховної роботи із засудженими, 07 березня 2014 року в Чернівецькому слідчому ізоляторі пройшли тематичні заходи з нагоди відзначення 200-річчя від дня народження генія українського народу – Тараса Шевченка. Про це BukNews розповіли у прес-службі відділу ДПтС України в Чернівецькій області.

    В бібліотеці пенітенціарної установи провідний спеціаліст Чернівецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Юрій Глібка розповів засудженим господарської обслуги про життєвий та творчий шлях видатного поета, історичне значення його постаті в боротьбі за українську державність.

    Присутні мали можливість оглянути виставку художніх робіт та портретів Т.Шевченка, організовану співробітниками відділу соціально – виховної та психологічної роботи Чернівецького СІЗО.

    Завершився захід літературною вікториною, під час якої засуджені демонстрували свої знання з поетичної спадщини Великого Кобзаря.

1