На Буковині заготівельники гравію приховують фактичну вибірку?

На Буковині заготівельники гравію приховують фактичну вибірку?

08.07.2014, 18:34

Новопризначений директор департаменту фінансів Чернівецької ОДА Єлизавета Пушко-Цибуляк зустрілась з журналістами буковинських ЗМІ.

Директор розповіла про доходи і видатки обласного бюджету та використання коштів державного бюджету. Як і в минулі роки, основні надходження до місцевих бюджетів забезпечуються податком на доходи фізичних осіб. Друге місце займає податок на землю. Пушко-Цибуляк визнала, що за фінансами відбувається жорсткий контроль. У фіндепартаменті поки що немає пояснень - чому із задекларованих 9 мільйонів гривень надходжень від вибірки гравію фактично до бюджету потрапив тільки один мільйон. Одна з версій - заготівельники гравію приховують фактичну вибірку.

Джерело: chv.tv

За сприяння в незаконній вибірці гравію вимагав хабар

Начальника одного з відділів Державної екологічної інспекції в Чернівецькій області затримано за підозрою у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди.

Зокрема, встановлено, що посадовець, діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою незаконного збагачення вимагав та одержав від приватного підприємця неправомірну вигоду за сприяння останньому у безперешкодній незаконній вибірці, перевезені та реалізації гравійно-піщаної суміші.

Відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст.368 КК України, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Підозрюваний затриманий та перебуває в ІТТ УМВСУ в Чернівецькій області. Триває слідство.  

 Прес-служба прокуратури Чернівецької  області

1


КОМЕНТАРІ (2)

Шевчук, ти ж журналіст, а не базарна баба, щоб вигадувати і розповсюджувати плітки. Фільтруй свої фантазії. Яким чином можна приховати вибірку гравію? це не газ і не нафта - підкрутив лічильник і качай скільки влізе. обсяги вибірки гравію з річок, а йдеться про легальний вибір, з якого має сплачуватись податок, легко прорахувати в натурі. Це справа податківців. А у фіндепартаменті і не повинно бути з цього приводу пояснень. Оце рівень журналістики - аби проп***здіти. 

avatar

Шевчуку-фантазеру

08 липня 2014 18:19

2. Йося  

 

зарайський ти засранец прислуговуючий кулявлобам ГАНЬБА!
3. Йося  

 

і так! зарайський видалив усі коментарі про так званих "борців" та любителів фоток Бурбаків і імже подібних!!!! дай думаю як це ..... видаляє коментарі без матюка чи образи , напишу таке щоб сподобалося бурбаку федоруку і тим кого у нас на Буковині і в Чернівцях називають кулявлобами, бо скаже тоді "чесний" та безбонбонів "журналіст" кулявлобам

я страждаю,треба мені плату підняти і бонбонів побільше

і що ви думаєте?  ТАКІ ДА!!!! коментар цей залишився http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=47528

avatar

!!!

09 липня 2014 09:03