На Буковині за лідером опозиції стежать з 'Шевроле' зі списаним номером?

На Буковині за лідером опозиції стежать з "Шевроле" зі списаним номером?

29.07.2012, 14:28

За головою Чернівецького обласного виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Максимом Бурбаком могли стежити з автомобіля "Шевроле" зі старим уже списаним номером.

Про це "Молодому буковинцю" повідомив начальник управління МВС в області Микола Харабара.

"Ми почали перевірку цієї інформації (про стеження, - авт.), як тільки вона з’явилася в ЗМІ, – повідомив Микола Харабара. – Шевченківському райвідділу доручили здійснити перевірку, яка нині триває. Уже з’ясовано, що авто із вказаними номерами марки «Шевроле». Номерний знак уже списаний. Нині ми збираємо інформацію про номерний знак. З’ясовуватимемо, яким чином він опинився на цій машині".


За керівником обласного виборчого штабу Об’єднаної опозиції Максимом Бурбаком невідомі почали стежити після початку в області акції «Україна проти Януковича». Про це ЗМІ заявив сам Максим Бурбак. За його словами, стежити почали наступного дня після початку акції. Відтоді всі пересування Максима Бурбака здійснюються в супроводі автомобіля з реєстраційними номерами СЕ1945АН. Із нього невідомі особи здійснюють несанкціоновану фотозйомку. Керівництво обласного виборчого штабу Об’єднаної опозиції звернулося із заявою до прокурора Чернівецької області.

Прокуратура доручила обласному управлінню міліції перевірити факти, наведені в заяві і скерувала відповідне доручення начальнику УМВС в області.

Джерело: molbuk.ua

1