На Буковині син завдав матері кілька ударів ножем у спину

На Буковині син завдав матері кілька ударів ножем у спину

10.08.2023, 12:49
На Буковині поліцейські затримали чоловіка за умисне вбивство матері
 
Уночі з 9 на 10 серпня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жительки Вижниці про те, що її чоловік побив свекруху і вона лежить у будинку без свідомості. Медики констатували смерть жінки під час транспортування її до лікарні.  За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 
 
За вказаною адресою негайно виїхало керівництво та слідчо-оперативна група Вижницького районного  відділу поліції. Правоохоронці встановили, що учора увечері під час конфлікту 34-річний син наніс удари ножем у спину своїй 54-річній матері. 
 
Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла у кареті швидкої медичної допомоги. 
 
За фактом смерті буковинки слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
 
Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.
 
Слідчі поліції направили тіло загиблої для проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточних причин смерті. Також правоохоронці призначили психіатричну експертизу затриманому.
 
Наразі вирішується питання повідомлення порушнику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.
 
Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Вижницька окружна прокуратура. 
 
Триває досудове розслідування.
 
Відділ комунікації поліції Чернівецької області
1