На Буковині регіонали 'накопали' 200 сторінок порушень на своїх конкурентів

На Буковині регіонали "накопали" 200 сторінок порушень на своїх конкурентів

30.10.2012, 02:17

Голова виконкому Чернівецької обласної організації Партії регіонів Матвій Куцак (на фото):

- Я задоволений результатом, який отримала ПР на Буковині, - сказав М.Куцак. - Порівняно з попередніми виборами ми зробили крок уперед і набрали більше голосів буковинців, ніж раніше. Відзначу успіх «УДАРУ», а перше місце «Батьківщини» не стало несподіванкою, бо вона завжди мала високий рейтинг.

Що ж до мажоритарних округів, то перемога Федоряка і Семенюка є величезним їхнім досягненням. Обидва на своїх округах набрали більше 60% голосів зі значним відривом від конкурентів.

На мою думку, Михайло Бауер мав перемогти і став би достойним представником Буковини у Верховній Раді. Але десь недопрацював, щось зробив невдало. Те ж стосується і Михайлішина, який стрімко наростив рейтинг, люди йому почали довіряти, бо багато встиг зробити для міста.

Виборча кампанія пройшла потужно, але було дуже багато негативу. Зазначу, що жоден з кандидатів від ПР не дозволив собі жодного негативу чи паплюження своїх конкурентів. Натомість у мене набралося 200 сторінок порушень наших конкурентів.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (8)

avatar

Myhajlo Tokarjuk

30 жовтня 2012 09:25

козел ти дрьоб.....й ,чим таке як ти може бути задоволене? бабками фірташа де "загазовано"купили  заляканих селян,погрозами та шантажем про "взіємну любов по газу",сатаністами московского кіріла в рясах,бо вони про Бога забули та не служать йому так як служки-агітатори за "чебурашку" перепугану ...чи задоволенння тим як такий самий х.... есдеківский  використав адмінресурс на протязі з 2010!!! року а при цьому угробив область і розорив,область яка і без того була обібрана кулішами,ющенками,лієвими,павлюками,баглеями.... УРОДИ ,ЧИМ задоволені ТИМ ЩО ПРОГРАЛИ В ОБЛАСТІ ВИБОРИ?!

avatar

АНДРІЙ

30 жовтня 2012 09:49

Радіє дехто і в журбі.

А в відчай теж впадать не варто.

Сказали буковинці НІ!

Тим, хто гнобив їх так завзято.

 

avatar

А.Б.

30 жовтня 2012 10:05

Краще б узагальнив, що виробляли "регіони" на виборчих дільницях, пробравшись у члени виборчих дільниць, спостерігачів нібито від різних партій.наприклад, у Чернівцях, на 513-й дільниці (четвертий ліцей). При підрахунку бюлетенів  застосовували подвійні стандарти  для зарахування голосів виборців від різних партій і різних кандидатів,рогрожували заблокувати роботу комісії, поки голова комісії не викликала оперативну групу експертів від окружної виборчої комісії. Спостерігачів "заточили" на наглість і хамство. щоб ті" сиділи на вухах" у членів виборчої комісії від "регіонів". "Роби своє, ніхто нізвідки не приїде", - нашіптувала "спостерігачка" "члену",   поки інші спостерігачі не зробили їм зауваження. Тільки отримавши відсіч, підтисли хвости.

avatar

Оксана

30 жовтня 2012 11:49

оксана а ти в якій виборчій "раді" була? чи ти така оксана як я галина? а регали всрал..ся в області

avatar

.

30 жовтня 2012 12:47

До аноніма, точніше, до"як я галина". Та і я ж про те саме. Всі відповіді на  твої питання - в моєму попередньому коментарі. А стиль викладу раджу тобі поміняти.  Хоча б тому, що аж задуже він нагадує "регіональний".

avatar

Оксана

30 жовтня 2012 13:35

Вибори скінчилися. І мені цікаво, хто тепер в Чернівцях закінчить дороги робити? Федорук чи Михайлишин? По ідеї Михайлишин, бо він їх почав, але виграв Федорук, то напевно закінчити має Федорук. Бо воно йому тепер нащо, Михайлишину?

avatar

Іван

30 жовтня 2012 13:40

А Федорук розроблятиме та ухвалюватиме закони. А має закінчувати Михайлишин, який  "піарив" себе як господарник.

avatar

Петро

30 жовтня 2012 13:50