На Буковині підтримують неабиякі олімпійські амбіції нового керівництва Української держави

На Буковині підтримують неабиякі олімпійські амбіції нового керівництва Української держави

13.09.2019, 12:56

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян з приємністю привітав від імені крайової представницької влади, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради, від себе особисто з нагоди професійного свята – Дня фізичної культури та спорту - спортсменів, тренерів, організаторів фізичної культури та спорту, керівників спортивних закладів та організацій області.

- Ми високо цінуємо внесок спортсменів та фізкультурників області у гармонійний розвиток територіальних громад сіл, селищ та міст краю, - запевнив Іван Мунтян. - Активісти добровільних спортивних товариств, фахівці спортивних федерацій та регіонального відділення Національного Олімпійського Комітету України, професійні спортсмени та тренери навчають, фізично виховують дітей, молодь та юнацтво, долучаються до благородної справи підготовки юнаків та дівчат до служби у лавах Збройних сил України.

- Попри матеріальну скруту та труднощі сьогодення, в умовах ведення неоголошеної російсько-української війни на Сході України здобутки спортсменів та фізкультурників Чернівецької області на змаганнях регіонального, національного, європейського та світового рівня є поважними і заслуговують на увагу та підтримку з боку влади та громади.

- Як депутат обласної ради п’яти каденцій поспіль, я добре розумію, що масштаб реальної допомоги розвиткові спорту та фізичної культури на рівні області був і залишається недостатнім. Разом з тим, маю надію, що неабиякі олімпійські амбіції нового керівництва Української держави призведуть до змін на краще, і вже у недалекому майбутньому наші спортсмени знову відчують себе затребуваними, шанованими та поцінованими членами українського суспільства та буковинської громади, - висловив сподівання Голова Чернівецької обласної ради.

1