На Буковині першокласників запросили в СБУ

На Буковині першокласників запросили в СБУ

11.09.2013, 14:27

5 вересня ц.р. в Управлінні СБУ в Чернівецькій області традиційно привітали першокласників - дітей співробітників - з днем Знань та першим у їх житті навчальним роком.

Начальник Управління Сергій Семишкур у вітальному слові зазначив: «Вже стало доброю традицією відзначати в Управлінні День першокласника. Країна знань гостинно відчинила перед Вами свої двері. Віднині кожен день буде приносити Вам багато нового і корисного. Ви будете навчатися пізнавати світ, спілкуватися, дружити та допомагати один одному. Я щиро вітаю Вас з цим святом! Бажаю успіхів у навчанні, спорті, творчості – на радість Вашим батькам та рідній Україні». 

Дітлахи познайомилися з місцем служби своїх батьків у кімнаті військового, патріотичного та культурного виховання Управління. Саме тут, де висвітлена історія та сьогодення регіонального спецоргану, для малят провели змістовну та цікаву екскурсію й вони мали змогу відчути себе в ролі справжніх захисників безпеки держави. 

Завершальна частина зустрічі пройшла в офіцерському клубі, де на дітей чекали солодощі, ігрові конкурси, розваги у пошуковому квесті та, безумовно, цікаві подарунки. 

Першоклашки залишилися сповненими нових емоцій. Наприкінці, на запитання про свої враження від побаченого, один із хлопчиків переконливо відповів: «Хочу служити в СБУ, як тато!» 

Організатори заходу побажали маленьким школярам, які тільки роблять перші самостійні кроки в дорослому житті, гарно вчитися, поважати і наслідувати справу своїх батьків, зростати достойними громадянами української держави. Про це пвідомляє прес-служба УСБУ в Чернівецькій області.

1