На Буковині об'єдналися Партія регіонів та Радикальна партія Ляшка

На Буковині об'єдналися Партія регіонів та Радикальна партія Ляшка

03.09.2015, 16:35

Симптоми цього побачив лідер буковинського Авто-майдану Олексій Коломієць, про що написав на своїй сторінці у ФБ

- Регіонали об'єднались з радикалами !!! На Буковині пройшло об'єднання Партіі Регіонів та Радикальноі партіі Ляшка. Після того, як АВТО-МАЙДАН виступив проти одіозного регіОНАЛЬЩИКА Брижака, якого призначили Т.в.о. директора Сторожинецького лісового коледжу, горе активісти на чолі з головою Сторожинецькоі Радикальноі партіі Ляшка Карлійчуком І.В. виступили на захист регіонала та просять прокуратуру, УМВС дати правову оцінку та притягнути голову АВТО-МАЙДАНУ Коломійця О.М. до відповідальності. Хочемо повідомити, завдяки рішучим діям АВТО-МАЙДАНУ, Брижак відсторонений від посади наказом Міністра освіти. Виникає логічне питання, під якою назвою дане об'єднання буде іти на вибори?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники Сторожинецького лісового коледжу і активісти попросили міністра і силовиків захистити їх від тиску Мунтяна і Коломійця (+ВІДЕО)

1


КОМЕНТАРІ (11)

Якщо це насправді,то це є рокова помилка Ляшка,який втрачає довіру виборців найбільше,так як таке об"єднання люди сприймут негативно. і такої партії як регіони не повинно існувати взагалі ?

avatar

Адольф

03 вересня 2015 13:53

avatar

Viktor Fert

03 вересня 2015 13:53

Що ви слухаєте цих баранів пиндиколобойця і хундумунтяну.По перше підписалися всі Сторожинецькі організаціі іВерхоляк учасник АТО у них покидьків є притензіі до нього нехай ця сволота замінить його в АТО а по друге рішати нам як жити і не одна така падаль немає нами керувати.Ви неведіть у себе в Чернівцях порядок з тим кодлом якому ви лизете задницю.Зрозуміло ви жополизи а ти пиндоколомоєц що погрожував ліпше непоявляйся бо точно звалашуєм і будеш чистим автомайдановським євнухом.Усєк падаль вонюча

avatar

Bendera

03 вересня 2015 17:17

avatar

Svetlana Akhova

03 вересня 2015 18:10

avatar

Svetlana Akhova

03 вересня 2015 18:10

Света люди просніться ви вірити цим подонкам. Приїжай до нас і все побачиш своїми очима ви бачили їх у лісном.Цеж тупоголове добре говорити не може і щей таку несенитницю несе.Та що ми будем оправдовуватись раз ви ім вірите то ви такі самі мудаки безголові як і вони.Ну вас нахрін.

avatar

Bendera

03 вересня 2015 18:45

Bendera ти проститутка, попробуй вийти сам на сам з АВТО-МАЙДАНОМ, зрозуміло, що це скоріш Брижак, який обісрався! 

avatar

777

03 вересня 2015 19:48

Сто пудово, що цей задрот колобздинь зовсім здувся і тепер щоб якось утриматись серед порядних автомайданівців превратився в політичну шлюху, яка готова вилити помиї на любу порядну людину. Гей, коняра, скількі ти бабла зрубив на цему гнилому заході?

avatar

ДІСТАЛО !!!

03 вересня 2015 21:33

Пацани, відкрийте вуха і очі - це тупориле чмо тупо виконує заказуху. Поспылкуйтесь з сторожинчанами або зайдіть на сторожинець інфо і ви зразу зрозусієте сітуацію. Женіть цего гнойного підора бо він вас так ще підставе, що потім довго прийдеться відмиватись. Колектив лісного коледжу уже подав заяву в прокуратуру на цих мудозвонів на чолі з юлькіним партайгеносе Мунтяну.

avatar

doloto

03 вересня 2015 21:47

Володію стопроцентною інфою, що цих двох тупоголових биків коломийця і скорейка за бабло зарядив босс загниваючої фірми мунтян, який на заробленному на партійних викрутасах лексусі не вилазить з чернівецького АТО 

avatar

атас

03 вересня 2015 22:04

Ти 777 іди сюди в Сиорожинець побачиш якй я брижак і ту тебе здебають наші майданівці. Що падаль вонюча сциш боїшся сука євнухом бути бо ви не брижака а нас сиорожинчан яби у вас хоть трошки клепків у голові було то ви себе так невели з людьми а поважали бо це викладачі технікуму а не як ви падать і мерзота.Іди сюди ще раз кажу ти недоношенний

avatar

Bendera

04 вересня 2015 08:01