На Буковині «Наша Україна» почала агітувати в наметах

На Буковині «Наша Україна» почала агітувати в наметах

01.09.2012, 18:09

У 12 наметах партій «Наша Україна», УНП та КУН (у кожному районі області й у Чернівцях) розпочалася нова хвиля роботи з виборцями. Варто зауважити, що буковинці жваво зацікавилися матеріалами, що є у розпорядженні агітаторів, зокрема, спецвипуском газети «Народне слово» під заголовком на першій шпальті «Ворог Кремля №1» та листівками, де порівнюються основні показники роботи Віктора Ющенка та режиму нинішнього президента, - повідомили BukNews в прес-службі «Нашої України».

Основою агітаційної кампанії «Нашої України» є відродження віри Українця в Себе, в Ідею, в Україну! Донесення до виборця, що: «За Ющенка було краще. За Ющенка буде краще». Аргументів для цього більш, ніж достатньо – 80% прибутку підприємці нині віддають чиновникам (внаслідок податкової «реформи»), державний борг України наближається до 40% ВВП (віддавати рано чи пізно, але ж потрібно), різке  зниження приросту іноземних інвестицій (аби не назвати це панічною втечею іноземного капіталу з України внаслідок зростання рівня корупції) і ще багато інших речей, котрі засвідчують «стабільність».

Натомість «Наша Україна» має чим звітувати перед виборцем (за час перебування при владі у 2005-1010 роках – зростання середнього розміру пенсій у 5 разів щороку, зарплат – у 4 рази, сотні мільйонів гривень на популяризацію української книги й іншої друкованої продукції, значно вищі позиції в міжнародних рейтингах свободи слова, на 20 мільйонів гривень більше фінансування спортивної галузі в кризовому 2008-му, ніж в олімпійському 2012-му році, активне залучення іноземних інвестицій, зокрема, і на Буковину).

Варто наголосити й на тому, що «Наша Україна», на відміну від інших кон’юктурних політичних проектів, нині – ідейне об’єднання, котре згуртувало під прапором української національної ідеї державницькі партії, патріотичні громадські організації та активних громадян, котрі мають за головну мету здобуття, утвердження та розбудову Української Держави.

1