На Буковині «батьківщинівці» забезпечили потребуючих продуктовими наборами

На Буковині «батьківщинівці» забезпечили потребуючих продуктовими наборами

01.10.2018, 14:31

У селищі Красноїльськ на буковинській Сторожинеччині «батьківщинівці» роздали продуктові набори мешканцям, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Як повідомляє прес-служба обласного осередку ВО «Батьківщина», цю доброчинну акцію партійці щороку приурочують до Дня людей похилого віку, який відзначають сьогодні – але одним днем не обмежуються.

«Вже кілька років поспіль ми до цього дня, коли у світі допомагають долати психологічну межу старості, пригощаємо наших малозабезпечених стареньких смаколиками, – каже голова Красноїльської партійної первинки Альона Ракоча. – Бо ж у нас, на жаль, старість – це не лише психологічний бар’єр, а і дуже часто – фінансовий і матеріальний занепад. А цього року ми вирішили підтримати родини стареньких».

Альона Ракоча слушно зазначила, що пакети з продуктами, роздані десяткові літніх красноїльчан, дозволять їм повноцінно харчуватися упродовж кількох днів, а не лише надасть разову підтримку. Також вона додала, що свої акції партійці присвячують певним датам – але не прив’язуються до них. Бо милосердя проявляється не за календарем, а за покликом душі.

1