На Буковині «батьківщинівці» долучилися до організації Дня селища Берегомет (+ФОТО)

На Буковині «батьківщинівці» долучилися до організації Дня селища Берегомет (+ФОТО)

19.09.2017, 11:02

У День селища Берегомет на мальовничій буковинській Вижниччині  місцеві «батьківщинівці» стали буквальними «слугами народу». Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії, у свято, яке поєдналося з Днем працівника лісового господарства, партійці влаштували односельчанам і гостям краю чудові пригощання.

Оскільки погода була спекотною, дуже вчасними були прохолодні напої від «батьківщинівців»: квас і мохіто. А ароматна грибна юшка їхнього приготування дуже пасувала до «лісового» свята гірського селища.

Окрім смаколиків, свято тішило гостей різноманітною програмою: запальним концертом, азартною грою команд – учасниць волейбольного турніру. «Батьківщинівці» долучалися до всього: разом з берегометською командою, депутат селищної ради «батьківщинівець» Богдан Рибюк та член виконкому Галина Паламарюк вибороли друге місце у цих спортивних змаганнях, поступившись лише команді лісгоспу.

«Приємно бачити усмішки людей, - каже керівник фракції «Батьківщина» Берегометської селищної ради Дмитро Паламарюк. -  Адже проблем не бракує, але кожна добра справа підсилює наш дух і приносить задоволення – і не лише тим, на кого вона спрямована, а й тим, хто її організовує». Від одного з активних організаторів свята, депутата облради Миколи Стринади отримали  Почесні грамоти облради і сам Дмитро Паламарюк, і депутати селищної ради Д.Клим і Д.Чепіль, і депутат облради, лісничий Берегометського лісництва  Юрій Гавриляк  та майстер лісу  Берегометського лісництва Іван Кермач, а також приватний підприємець Сергій Романюк.  Серед мешканців селища також додалося двоє зі званням Почесних жителів – це Любомир Одочук та Юрій Марчук.  

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1