На Буковині «Батьківщина» заявляє про зухвалі провокації напередодні приїзду Тимошенко

На Буковині «Батьківщина» заявляє про зухвалі провокації напередодні приїзду Тимошенко

03.03.2019, 15:17

Партія ВО «Батьківщина» не платить за участь у мітингах на підтримку своєї політичної сили і її Лідера!

Заява Чернівецької обласної організації партії ВО «Батьківщина»

Напередодні робочого агітаційного візиту в Чернівецьку область лідера партії ВО «Батьківщина», кандидата у президенти України Юлії Володимирівни Тимошенко, опоненти нашої політичної сили вдаються до зухвалих провокацій.

Учора, як повідомляють наші партійці, мешканцям Кіцманського району надходили телефонні дзвінки з пропозиціями винагороди за  участь у мітингах на підтримку  кандидата в президенти України Юлії Володимирівни Тимошенко. А сьогодні четверо молодиків вчинили напад на агітатора і агітаційний намет партії ВО «Батьківщина» у селищі Красноїльськ Сторожинецького району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напередодні приїзду Тимошенко у Чернівецьку область невідомі напали на агітаційний намет «Батьківщини» у Красноїльську

Відповідально і категорично заявляємо: партії ВО «Батьківщина» не організовує платних мітингів! Ми запрошуємо на мітинги небайдужих краян, які бажають отримати повну і правдиву інформацію з перших вуст. Запрошуємо і прихильників, і тих, хто сумнівається: на 12-ту годину – на Майдан незалежності в Сторожинці, на 15.30 – на Центральну площу в Новоселиці, на 18 год. – на Центральну площу біля міської ради у Хотині. Участь у мітингу – безкоштовна J Нашій політичній силі і її лідеру немає потреби платити тим, хто цікавиться політикою і майбутніми виборами: на Буковині і в Україні загалом достатньо активних, небайдужих і відповідальних людей, які свідомо обирають своє майбутнє.

Наша політична сила, яка за свою вже майже 20-літню історію має досвід перебування як у владі, так і в жорсткій опозиції, готова давати відсіч будь-яким провокаціям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У понеділок, 4 березня, Юлія Тимошенко проведе мітинги у Сторожинці, Новоселиці та в Хотині

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

1