На Буковині «Батьківщина» привітала з новорічними святами дитсадківців дев’яти сіл

На Буковині «Батьківщина» привітала з новорічними святами дитсадківців дев’яти сіл

19.12.2018, 11:22

Голова Герцаївської районної «Батьківщини» Петро Георгіу разом з партійцями-депутатами райради та місцевих ОТГ днями попрацювали «помічниками Святого Миколая». Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії, «батьківщинівці» об’їхали дев’ять сіл району і в кожному привітали з прийдешніми новорічними святами вихованців дитячих садків.

«Такі сюрпризи дітлахам ми влаштовуємо щороку, – розповідає Петро Георгіу. – І з кожним роком намагаємося охопити все більше населених пунктів. І дай Боже, аби ми змогли привітати зі святом усіх дітей району! Робити добро завжди приємно».

«Батьківщинівці» відвідали дошкільні виховні заклади у селах Тернавка, Куликівка, Дяківці, Лунка , Молниця, Горбове, Радгоспівка-Вама, Велика і Мала Буда.  Солодкі подарунки отримали чотири сотні дітлахів. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Як зазначає радниця з юридичних питань Громадянської мережі ОПОРА Валерія Шапіро, наразі не можна говорити про жодне порушення законодавства, проте активізація представників партій у сфері благодійності напередодні виборчого процесу може сприяти нерівній інформаційній присутності учасників виборчого процесу, що може спричинити порушення принципу рівних можливостей. 

ОПОРА нагадує, що офіційно виборча кампанія розпочнеться 31 грудня, а самі вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

У період виборчої кампанії відповідно до частини 6 статті 64 Закону України «Про вибори Президента України»: «Забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерей. Така передвиборна агітація або надання виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерей, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати чи не голосувати за певного кандидата або згадуванням його імені, вважається підкупом виборців, зазначеним у пункті 1 частини третьої статті 56 цього Закону».

avatar

ОПОРА

20 грудня 2018 09:15