Минулий авіаперевізник обурений ставленням колишньої чернівецької влади

Минулий авіаперевізник обурений ставленням колишньої чернівецької влади

12.04.2014, 12:25

Наслідком цього стала відміна рейсів до Чернівців. Про це з трибуни Чернівецької обласної ради заявив міністр транспорту України Максим Бурбак. Під час прес-конференції BukNews попросив міністра докладніше розповісти про цю ситуацію, а також окреслити деякі перспективи розвитку чернівецького летовища. Зокрема, щодо можливості передачі злітно-посадкової смуги з комунальної в державну валсність для її подальшого продовження і ремонту за кошти державного, а не місцевого бюджету. 

- Минула влада не тільки паразитувала на Калинівському ринку, за рахунок якого перекривала збитки аеропорта.  Вона навіть не йшла на бесіду з власниками авіакомпаній, - сказав міністр.  

Міністр інфраструктури України Максим Бурбак та секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик учора, 11 квітня, взяли участь у нараді щодо розвитку КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці». На ній йшлося про покращення роботи підприємства та його виведення із кризового стану.

Після наради Максим Бурбак та Ярослав Кушнірик зустрілися із трудовим колективом аеропорту. У ході спілкування працівники отримали аргументовані відповіді на численні запитання і обговорили подальші кроки у вирішенні проблем підприємства.  Про повідомляє Сектор інформації та зв’язків з громадськістю міської ради. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

а вечерком вместе хорошо бухнули в чичерях. и пох... что это рыги вчерашние... завтра будут делиться приходом с калинки, а аэропорт так и будет в пиз....е

avatar

суворова

13 квітня 2014 23:38