Микола Федорук зізнався в любові до чернівчанок

Микола Федорук зізнався в любові до чернівчанок

08.03.2014, 13:36

Любі, дорогі чернівчанки!

Сердечно вітаю вас з чудовим весняним святом! Ці дні напоєні ароматами перших квітів, сповнені радісних усмішок і нових сподівань.

Переживаємо непростий час. Знаю, що матерям, дружинам, сестрам зараз важче, ніж чоловікам. До одвічних жіночих турбот додалися нові. Надто багато доводиться вам нести на своїх тендітних плечах.

Але правда і те, що найчорніші сутінки саме перед світанком. Нікому не дано зупинити схід сонця, відвернути прихід весни. Навіть якщо надворі ще лежить сніг, повітря сповнене передчуттям відродження всього живого. Не дарма вшановуємо вас цієї пори. Саме ви, наші любі, джерело і основа всього сущого на землі. І змінити це не під силу нікому.

Відомо ж віддавна, що у ямочки на жіночих щоках провалюються навіть фортеці. Бо чого хоче жінка, того хоче Бог! А нам, чоловікам, залишається лише слідувати його волі.

І весна обов’язково переможе!

Обіцяємо бути достойними вас. Зробити все на що здатні, щоб бути надійною опорою вам. Оточити любов’ю і розумінням, забезпечити гідний вас рівень життя, врешті виправдати надії, які ви на нас покладаєте.

Кожній із вас, особисто, шановні жінки, дівчата, бабусі зичу радості та добра!

Радісних усмішок вам, здоров’я, нових мрій, здійснення найзаповітніших бажань.

Знайте: для нас ви завжди найкрасивіші, найпотрібніші, найкращі.

Засвідчую свою найглибшу повагу і віддаю шану.

Народний депутат України Микола Федорук

1


КОМЕНТАРІ (1)

Пане Федорук! Ви знов хочете містом керувати? Депутатство набридло?

avatar

Кристя

09 березня 2014 19:16