Микола Федорук: Нехай світло Різдвяної Зірки проникне у кожну чернівецьку домівку

Микола Федорук: Нехай світло Різдвяної Зірки проникне у кожну чернівецьку домівку

06.01.2015, 16:45

Шановні, дорогі чернівчани!

Щиро поздоровляю усіх Вас із Різдвом Христовим!

Останній рік став справжнім випробуванням для кожного з нас. Ми багато пережили, пізнали, осягнули, відчули. Пишаюся, що чернівецька громада гідно проявила себе у цю тяжку пору.  Але навіть у найчорніші моменти нас ніколи не покидала надія. Україна засвідчила всьому світу, на які дива здатні її сини й доньки. Бо за нами були правда і віра!

Ціною жертв своїх кращих синів Україна змінюється на краще. Від втрат невимовно боляче. Особливо на свята, коли повинні панувати порозуміння і мир. Ми ніколи не забудемо тих, хто віддав своє життя за нашу можливість славити народження Сина Божого у мирному домі. Але так само я переконаний: нове Різдво Христове обов’язково принесе Україні процвітання. Диво народження нового життя – найбільше з-поміж можливих чудес нашого світу.

Не переставаймо вірити у дива, мріяти про велике. Коли багато людей чогось щиро  прагнуть, воно обов’язково збувається. А змін на краще – доможемося самі: спільними зусиллями дружної чернівецької громади. З нами правда і диво Різдва!

Здоров’я та невичерпного оптимізму, тільки добрих новин і тільки гарних подій у Новому 2015 році усім нам бажаю.

Нехай світло Різдвяної Зірки проникне у кожну чернівецьку домівку, принесе мир в душу кожного і залишиться надією у кожному серці. Нехай новонароджене Боже Дитя дарує усім нам і Україні мир, віру, надію й любов!

Христос Рождається! Славімо його!

Слава Україні!

Щиро ваш, народний депутат України  Микола ФЕДОРУК

1