Михайлішин брехав, бо боїться і не вірить своїй більшості

Михайлішин брехав, бо боїться і не вірить своїй більшості

05.12.2013, 21:09

"Політикою подвійних стандартів, брехнею, керувався секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, говорячи про те, що він не може поставити на голосування питання про припинення своїх повноважень. Тому, що проект рішення нібито не був оприлюднений за 20 днів до його розгляду.  - Так депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук прокоментував ситуацію, коли керівник міста відмовився внести до порядку денного чергової сесії питання про дострокове припинення своїх повноважень.  -  На цій самій сесії ми прийняли рішення про передачу «Калинівським ринком»  900 тисяч гривень Чернівецькому аеропорту для погашення заборгованості по зарплаті. Це рішення також мало бути опублікованим за 20 днів. Але цього не було зроблено. Влада керувалася необхідністю закрити проблему, яка виникла через безгосподарність в аеропорту. Для цього було все порушено. Бо у нас влада діє за принципом: собі - все, ворогам – закон.  Я розумію його страх. Він не вірить навіть своїй більшості.

Щодо того чи повернуться депутати до розгляду цього питання у січні 2014 року, як публічно пообіцяв Віталій Михайлішин  протестувальникам,  Олексій Каспрук відповів:

-          Переконаний, що це питання буде розглядатися до тих пір, поки Віталій Михайлішин сам не напише заяву про складання повноважень секретаря міської ради, або не буде знятий більшістю від складу депутатського корпусу в кількості 31-го депутата.

Після його відмов і спроб викрутитися з цієї ситуації я знаю про ініціативу кількох громадських організацій міста, які почали збирати підписи з вимогою припинити його повноваження. Скільки підписів зберуть до січня я не знаю.

При журналістах я передав проект рішення з цього питання особисто секретарю міської ради Михайлішину. Він має його зареєструвати і діяти далі по процедурі".

1


КОМЕНТАРІ (1)

То за обдурених і використаних чужих дітей Каспруку не соромно?

avatar

???

05 грудня 2013 17:26