Іван Рибак став на захист бурих ведмедів

Іван Рибак став на захист бурих ведмедів

08.02.2018, 15:08

Перед початком ранкового пленарного засідання ВР народний депутат України Іван Рибак зустрівся із членом Ради директорів міжнародної зоозахисної організації “Чотири лапи” Мартіном Хойсіком. Він прибув в Україну із Австрії з метою підтримки Законопроекту №6598, який парламентар з Буковини з колегами ініціювали задля захисту тварин та рослин, які охороняються міжнародними договорами.

Зокрема, Організація “Чотири лапи” виділяє питання захисту бурих ведмедів, яких використовують для притравки собаками на мисливських випробувальних станціях або для “розваги відвідувачів” ресторанів, готелів або інших громадських закладів. Із прийняттям нового закону з цією жорстокою практикою може нарешті бути покінчено.

Але мисливське лоббі всіма силами протидіє впровадженню цих змін. Через це Фондом “Чотири лапи” скеровано лист Президенту України із закликом підтримати нову законодавчу ініціативу. 

Для ознайомлення з текстом петиції додаю посилання:

https://help.four-paws.org/…/врятуймо-найсумніших-ведмедів-…

- Сподіваюся на розуміння та підтримку законопроекту №6598 у залі ВР, - сказав Іван Рибак. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Маю берлогу біля Усть - Путили. Прошу депутата допомоги на її утримання. Не вистачає коштів на газ, електрику, ліки, харчі. Запрошую депутата Рибака в гості, залишилось ще трохи меду.

avatar

Бурий ведмідь (пенсіонер)

08 лютого 2018 17:39