'Мерзотники брешуть щодо батьків Яценюка': речниця політика заперечила фейк кремлівських кураторів ватних ресурсів

"Мерзотники брешуть щодо батьків Яценюка": речниця політика заперечила фейк кремлівських кураторів ватних ресурсів

02.10.2018, 21:43

Прес-секретар екс-прем’єр-міністра України, керівника політичної партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка заперечила інформацію про те, що батьки політика проживають в елітному помешканні на околиці Чернівців та мають дозвіл на проживання у США.

Про це Ольга Лаппо повідомила на власній Facebook-сторінці.



Зокрема, вона зазначила, що в мережі активно поширюють черговий фейк про родину Арсенія Яценюка.

"...начебто батьки екс-прем'єр-міністра України володіють маєтком на околицях Чернівців. Щоб надати більшої достовірності, разом з фейковою інформацією тиражується така ж фейкова фотографія", - написала Лаппо.

"Як прес-секретар лідера "Народного фронту" заявляю офіційно: ані інформація, ані фотографія не мають нічого спільного з правдою. Це брехня. Жодних маєтків батьки Арсенія Яценюка не мали і не мають. Так само вони не мають ніякого дозволу на проживання в США. Це теж фейк", - написала вона, додавши, що батьки Яценюка проживають "у звичайній квартирі в Чернівцях".

Речниця Яценюка заперечила, що батьки політика проживають в елітному помешканні в Чернівцях

"Нагадую, десятки подібних провокацій були розвінчані. Автор брехні про вілли Яценюка у Маямі змушений був відповідати у суді й судовим рішенням був зобов'язаний спростувати неправду. Схожий фінал стався з міфічними "першим мільярдом", коли вже інший автор визнав, що тиражував неправду. Але найбільший зашквар продемонстрував російський слідком та російський суд із історією про "чеченського і придністровського бойовика", - написала Лаппо.



"Чим особливий останній випадок? Тим, що цього разу мерзотники брешуть щодо батьків політика. Це найцинічніше, що може бути навіть у нашій цинічній політиці. Примітно, що першоджерелом фейку став паблік з промовистою назвою "Колишня Радянська Республіка Україна", а поширюють брехню як по команді ватні ресурси, пабліки та сторінки в соцмережах. Кремлівським кураторам сильно бракує креативу", - повідомила речниця Яценюка.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Як взагалі ви могли таке писати!? Коли вони теж бідують так само як зараз бідує 80відсотків українських сімей! А екс прем'єр не спить ночами і думає про бідних українців які тікають звідси тисячами щодня хтось казав що буде ще революція!) Ні буде массова втеча людей від дибілів яких не може позбутися суспільство!!!

avatar

Taras

03 жовтня 2018 05:18

І землі ці заселять москальські динозаври, не конче москальського походження. Манкурти - теж!

avatar

Антон Taras-y

03 жовтня 2018 09:51