Мер Чернівців Олексій Каспрук взяв участь у велопробігу і сформував тризуб (оновлено)

Мер Чернівців Олексій Каспрук взяв участь у велопробігу і сформував тризуб (оновлено)

31.05.2014, 15:19

П’ятий рік поспіль у Чернівцях проводять Велодень. Цього року захід провели під гаслом "За єдність України". Сьогодні, 31 травня, близько сотні велосипедистів взяли участь у велопробігу в Чернівцях. Учасники кріпили на свої велосипеди синьо-жовті прапори та одягали вишиванки. Серед учасників був і новообраний мер Чернівців Олексій Каспрук.

 Незважаючи на дощ, велопарад у Чернівцях таки відбувся. До 10 години на Соборній площі міста сформувалася колона велосипедистів. До неї долучилися близько сотні учасників. Серед них була як молодь на BMХ, так і досвідчені велосипедисти на спортивних велосипедах. Серед учасників також був і новообраний мер Чернівців Олексій Каспрук.

- "Велосипед єднає країну" - під таким гаслом проходить сьогодні у Чернівцях цьогорічний Велодень. Ідея народжена загальною ситуацією у країні, - зауважує організатор акції Тетяна ЛЕБУХОРСЬКА. - Акція викликала чимале зацікавлення серед чернівчан: одразу з’явилися пропозиції одягнути вишиванки та прикрасити велосипед національною символікою.

 У велопробігу також взяли участь група велосипедистів з Києва та учасники з Тернополя.

  Колона проїхала повним маршрутом від Соборної площі до ТРЦ "Depo't".

 Велосипедисти, які брали участь у велопробігу фінішували біля ТРЦ "Depo't" і сформували зі своїх велосипедів невеликий тризуб.

Попри негоду, формування тризубу пройшло з гарним настроєм і стало справді видовищним: більшість була одягнута у дощовики жовтого та блакитного кольорів.

 Відтак вони заспівали гімн України, вигукували "Слава Україні!", "Героям слава!".

 Нагадаємо, гасло цьогорічного велодня "За єдність України".

 vidido.ua, promin.cv.ua та molbuk.ua

 

Фото з сайту: promin.cv.ua та molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

А чого він не приймав участі у марафоні?бігати важкувато для 130 килограмового пацюка?Велосипедну раму не зігнув?Юро, де фотки?

avatar

Алёшка

31 травня 2014 13:20

avatar

Yaroslav Petryshyn

31 травня 2014 15:03