'Людям, які могли до нього зайти, Ринжук підписував угоди і  до 2020 року,  а я маю право укладати угоду тільки на рік', - директор  'Калинівського ринку'

"Людям, які могли до нього зайти, Ринжук підписував угоди і до 2020 року, а я маю право укладати угоду тільки на рік", - директор "Калинівського ринку"

14.11.2013, 16:29

Доки не затверджено генплан "Калинівського ринку" керівництво не має права підписувати угоду з підприємцями більше, ніж на один рік, - відповів гендиректор  Руслан Сербінчук на питання представника підприємців. - Зараз інколи підписуємо і на два, а буде час, коли будемо підписувати і на п'ять.   

- Треба навести лад з тими угодами, які мені перейшли від попереднього керівника. Насправді пан Ринжук підписував угоди тим людям, які могли до нього зайти, і  до 2020 року, решті, хто давав додаткові кошти для того, щоб подовжувати цю угоду, на 5 років. Але у більшості угоди були на один рік. Це підписував пан Ринжук. 

На цьому відео директор сусіда "Калинки" з ринку "Добробут" Михайло Прозоровський порівнює оренду на Калинівському ринку і безстроковим користуванням майновими правами підприємців на "Добробуті". Ці права людей захищені законом. Ніж те, що зараз відбувається на Калинівському ринку. Де здають в оренду навіть не контейнер, а невідомо що. Дивитися з 2 хв. 40 сек. 

На цьому відео Руслан Сербінчук запевняє підприємця, що жодних перешкод для завезення товару у 5-й сектор адміністрація "Калинівського ринку" не чинить.  Служба безпеки ринку виконує режим роботи. 

1