Лісівники запевняють, що Антикорупційна комісія сама не знає, що перевіряє і погрожують радикальними діями

Лісівники запевняють, що Антикорупційна комісія сама не знає, що перевіряє і погрожують радикальними діями

05.09.2014, 00:29

Громадські активісти у Чернівецькій області вивчають лісогосподарську діяльність неіснуючого підприємства?

Уже кілька місяців представники громадської організації «Антикорупційна комісія Народної Ради Чернівецької області» прискіпливо стежать за роботою одного із лісгоспів Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства та не забувають час від часу поширювати у ЗМІ упереджену, експресивну інформацію. Та, як випливає із публікації на веб-порталі «Букінфо» під назвою «На Сторожинеччині "місцеві лісові царьки" не пустили до лісу в.о. лісничого, посадовців управління лісового господарства й антикорупціонерів», увесь цей час активісти моніторили діяльність… ДП «Сторожинецький лісовий комбінат», намагаючись, на їхню думку, навести лад у його роботі. Так от, такого підприємства у структурі Чернівецького ОУЛМГ немає. Є ДП «Сторожинецьке лісове господарство», у складі якого і функціонує Верхньопетрівецьке лісництво. Сторожинецький лісокомбінат був реорганізований у 90-х роках минулого століття, і вся його діяльність наразі – це надбання архівів. Про це BukNews повідомили у прес-службі Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.

У останньому своєму повідомленні ГО «Антикорупційна комісія Народної Ради Чернівецької області» зазначила, що її представників не пустили у лісовий масив ДП «Сторожинецьке лісове господарство». Насправді ніхто не перешкоджав активістам потрапити до лісових угідь. Разом із ними піти до держлісфонду виявили бажання представники Верхньопетрівецького лісництва та громади. Та «антикорупціонери» не захотіли спільно зі спеціалістами перевіряти ділянку і викликали міліціонерів. Після приїзду правоохоронців розпочалася суперечка між активістами, місцевими жителями та працівниками лісництва. І в результаті, із погрозами навмисне поскаржитися у ЗМІ, що їх нібито не пускали до лісу, представники організації сіли в свій транспорт і поїхали геть.

На фоні усього цього вражає ще й непостійність громадської організації у висновках щодо перевірки лісництва. То вона звітує, що у держлісфонді Верхньопетрівецького лісництва є численні порушення, то «не так усе погано» і «явних порушень немає». Як прямий доказ останнього, подаємо посилання на публікацію: http://buknews.com.ua/page/v-antykoruptsiinii-komisii-tsilkom-zadovoleni-verkhnie-petrivetskym-lisnytstvom.html Виникає підозра: голова ГО «Антикорупційна комісія Народної Ради Чернівецької області» не завжди знає, що за його спиною роблять поплічники.

З приводу дій цієї громадської організації працівники Верхньопетрівецького лісництва та громадськість звернулися до Глибоцької РДА та райради і чекають відповідної реакції. У випадку, якщо їх не почують, обіцяють вдатися до більш радикальних дій. Скан-копії звернення додаємо.

1


КОМЕНТАРІ (3)

А хто є та комісія ? Це кулявлобночесні придій салагор мельничука ... І ще хто???? Прізвища авторів описів напишіть як подаєте цю мужню !!!! і прізвища ВСІХ хто в тій комісії!!! 

avatar

Цікаво

05 вересня 2014 07:51

Дуже цікаво дізнатися, яке ці "більш радикальні дії" запланували лісівники? Громадські активісти, звичайно, дуби. Але краще бути дубом, аніж підлим обіцяльником. Ковальський хай краще воює не з ГО, а зі злочинами у своєму господарстві, які він обіцяв викоренити, а насправді самий же бере у них участь. Герой липовий! Хоч би посоримся людям в очі дивитися. Один раз цей горе-фотограф вже пішов з Буковини з ганьбою. Ще з більшою ганьбою піде зараз як співучасник злодійства.

avatar

ковальський зганьбив себе і майдан

05 вересня 2014 08:18

нахіра всі ці угрупування, формування, комісії , ради і т.п, коли туди лізуть всі кому не ліньки і всі берутться все  і вся перевіряти і люструвати коли самі ніц не вартують і мізки не від того. Хтось це може врегулювати, і нести відповідальність за це,  бо так ми дуже далеко залетимо з такими горе  - радами - комісіями - проектами ))))

avatar

!!!

06 вересня 2014 12:27