Лікуватися у Хотині незабаром буде краще, ніж у Чернівцях: центральна райлікарня всьоме отримала гуманітарний вантаж з Франції

Лікуватися у Хотині незабаром буде краще, ніж у Чернівцях: центральна райлікарня всьоме отримала гуманітарний вантаж з Франції

22.10.2018, 17:31

Вже в 7-й раз Хотинська центральна районна лікарня, яка є центром Східного госпітального округу, отримує гуманітарний вантаж від наших земляків, які проживають за кордоном

Цього разу Хотинська лікарня отримала медобладнання з Франції вартістю понад 1 мільйон гривень - додаткові багатофункціональні ліжка, інвалідні візки, палатний мобільний рентген-аппарат, відкрита система реанімації для немовлят, меблі. Завдяки цій допомозі продовжується оновлення матеріально-технічної бази центральної районної лікарні.

Медичне обладнання для Хотинської ЦРЛ отримала благодійна організація "Міжнародний благодійний фонд розвитку та відродження Добробут Хотинщини".

Голова районної державної адміністрації Петро Допіряк та народний депутат України Максим Бурбак щиро подякували асоціації "Медична і благодійна допомога Франція-Україна", зокрема куратору проекту Діані Дольс Diana Dols, і загалом всій українській діаспорі в Франції за гуманітарний вантаж, який сьогодні приймали в Хотинській ЦРЛ.

- Слова вдячності нашим землякам у Франції, які витрачають свій вільний час та гроші збираючи такі вантажі для Хотинської лікарні. Крок за кроком оновлюємо матеріально-технічну базу лікарні, яка стане центром Східного госпітального округу, - розповів народний депутат України Максим Бурбак

P.S. Вже декілька раз чув по селам Хотинського району, що краще лягати на лікування в Хотині ніж у Чернівцях. Краще менше до лікарень ходити взагалі)) Щиро бажаю всім здоров`я !!!

- Спільними зусиллями, поступово, ми підвищуємо якість медичного обслуговування в нашій районній лікарні, - підкреслив голова райдержадміністрації Петро Допіряк.

Довідково

Зокрема, медичний заклад отримав: 49 медикалізованих ліжок, 47 матраців, 2 каталки, 3 приліжкових столики для харчування, 8 приліжкових тумб, 51 крісло, 1 відкрита система для реанімації немовлят, медична центрифуга, 18 стільців, 24 ролатори, 12 стільців-туалетів, 8 ліжок розкладних, 125 коробок з іноксу перфорована для стерилізації хірургічних інструментів, також серед переданого інвертарю є 8 апаратів для масажу, 20 пристроїв для одягання компресійних панчох, 1 палатний мобільний рентген апарат та 1 операційна лампа, тепер цим користуватимуться пацієнти та медики Хотинської лікарні.
Всього установі передано близько 650 одиниць медичного приладдя та інвентарю.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Маємо щастя з цих заробітчан та й емігрантів інакше давно ця держава накрилася сраним тазом! А ви ублюдки при владі ще з них по 30 відсотків здирайте бо вам кишені нема чим набивати! Я не розумію чому люди мовчать невже всіх все влаштоввує, чи може ті хто вмер за цю владу цього результату чекав!? 

avatar

Taras

23 жовтня 2018 05:36

Бурбак окучує Хотинський район, де він буде балотуватися в черговий раз до верховної зради, щоб уникнути відповідальності за свої злочини перед українцями.

avatar

Ганьба!!!

24 жовтня 2018 11:31