Лікарі пересварилися з ЧОО 'Майдан'. Активісти припускають, що через посади

Лікарі пересварилися з ЧОО "Майдан". Активісти припускають, що через посади

26.03.2014, 13:08

Спроба «рейдерського» захоплення підкомісії з медицини в складі гуманітарної комісії при ЧОО «Майдан»!

25 березня було зірвано спробу провести засідання підкомісії з медицини в складі гуманітарної комісії при ЧОО «Майдан». Питання порядку денного стосувалися обговорення кандидатів на кадрові призначення. На засіданні були присутні: Голова гуманітарної комісії, члени підкомісії з медицини, представники прес-служби ЧОО «Майдан», лікарі Майдану, представники медичної спільноти, які грубо порушуючи положення про ЧОО « Майдан» зчинили хаос в роботі і не надали змогу обговорити нагальні питання (наполягали на термінове включення їх до складу ЧОО «Майдан», щоб одразу мати вплив на прийняття рішень).

Сьогодні, фактично відбулася cпроба «рейдерського» захоплення підкомісії з медицини і соціального захисту ЧОО «Майдан», - про це зазначили активісти Ради Майдану.

Приємним залишається факт, що врешті-решт медики краю почали проявлти свою активну громадянську позицію і мають зацікавлення в роботі ЧОО «Майдан». Дивно і водночас шкода, що сплеск патріотизму співпав з часом розподілу посад. Не секрет, що, навіть і зараз, після революції гідності, простежуються ознаки «нечистоплотності» на шляху до отримання посад, а саме: підкилимні домовленості, нтриги, тиск, підкуп, усунення з посад шляхом зведення особистих рахунків, написання доносів, наклепів.

Шановна медична спільното!

ЧОО «Майдан» охоче відгукнеться на всі ваші пропозиції і зауваження щодо кандидатів на посади з прозорим і публічним висвітленням осіб, які рекомендують ту чи іншу особу.

Пам’ятайте про вимоги:

П - ПОРЯДНІСТЬ
П - ПРОФЕСІОНАЛІЗМ
П - ПАТРІОТИЗМ

ЧОО «Майдан» звертається до всіх: «Громада хоче бачити нові молоді обличчя з професійним підходом до виконання обов’язків і великим бажанням працювати на розбудову блага в країні, а не на власне збагачення та наповнення кишень.

Майдан стояв і стоіть за повне перезавантаження влади, а не за зміну посад одних і тих самих осіб.

Крім того, кожен чиновник зобов’язаний заповнити Люстраційну «Декларацію чесності» і пройти перевірку Віче.

Нагадуємо, що ЧОО «Майдан» запрошує до співпраці активних патріотів-медиків, які готові долучатися до роботи на волонтерських засадах на благо майбутнього України. Адже – УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Шановні буковинці!

Доводимо до Вашого відома, що при Виконкомі Ради Майдану працюють постійні комісії, які утворюються з числа членів об’єднання за конкретними напрямками.

 Якщо Ви маєте питання, пропозиції, щодо роботи комісій, або натрапили на проблему антиконституційних чи неправомірних дій з боку органів державної влади чи окремих чиновників. Просимо Вас звертатися за вказаними телефонами до керівників відповідних комісій.

Структура комісій запропонована нижче.

 Також нагадуємо про номери гарячої лінії Ради Чернівецького ОО «Майдан» з питань боротьби з корупцією та здійсненням заходів з громадської, народної люстрації:

(0372)52-76-20;
0506476833;
0508831777

Чекаємо з пропозиціями в офісі Ради ЧОО «Майдан» за адресою: Центральна площа, 7, оф. 305.

 Ми радо Вам допоможемо!

1