Лідер президентського рейтингу Петро Порошенко - хрещений батько Партії регіонів (4073 переглядів)

Лідер президентського рейтингу Петро Порошенко - хрещений батько Партії регіонів (4073 переглядів)

27.03.2014, 00:05

У чому українцям не відмовиш, так це в  короткій пам'яті і вмінні обманювати самих себе. 

На президентських виборах Петра Порошенка готові підтримати 24,9%. Про це свідчіть дані соціологічного опитування проведеного спільно СОЦИСом, КМІСом, Рейтингом та Центром Разумкова.

Раніше журнал Forbes Україна склав рейтинг 20 найбагатших народних депутатів. Список парламентських багатіїв на 80% складається з представників Партії регіонів.

"Нинішній лідер рейтингу - засновник корпорації Roshen Петро Порошенко (№ 7, 1,6 млрд дол.). За рік він збільшив свій статок на рекордні для депутатів-мільйонерів 60% - до 1,6 млрд дол. Зростання відбулося за рахунок поліпшення показників продажів і EBITDA Roshen, зокрема, за межами України", - йдеться у публікації Forbes.

Багато з нас може сказати, що Петро Порошенко був чи є опозиціонером. Хоча не дуже багато згадає, до кого саме Петро Олексійович був у опозиції. З кожним роком правління Віктора Януковича  статки і успішність Петра Порошенка тільки зростали. 

Говорить журналіст Сергій Рахманін.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Опа... Передвиборна "мочІловка" почалася )))
З почином!

avatar

S._N.

26 березня 2014 22:43

Создавший ПР,не имеет морального права даже думать о президентстве.Приспособленец.

avatar

Донецк

26 березня 2014 22:58

Слава Богу, що про наміри балотуватися оголосила Ольга Богомолець! Хоч одна порядна людина серед овець у вовчій шкурі. Давайте здивуємо цих політиканів і зробимо правильний вибір. Має ж нарешті справдитися пророцтво, що Україна розквітне при жінці-президентові. І це буде не Тимошенко:)

avatar

За Богомолець!

26 березня 2014 23:02

Богомолець - пристосуванка. Спочатку була домашнім лікарем Ющенка і допомогала фальсифікувати йому так званий "кгб-шний" прищавий розкрас. Потім непогано пристроїлась при Януковичі. Сьогодні вона вже з радикалами і націоналістами, учасниця зїзду УНА-УНСО, Правого сектору... Хіба може лікар так нахабно втручатись у політику? Це роблять тільки ті, які не відбулися як справжні фахівці або яким на людей плювати, їм важніше влада та алміністративні посади.

avatar

Киянин

26 березня 2014 23:19

avatar

Михаил Грушевский

27 березня 2014 01:03

Порошенко при президентові Януков. і премєрі Азірові будучи їхнім міністром збільшив свої чоколадові статки до 1,6 млрд. Без коментів

avatar

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27 березня 2014 07:10

Цікаво, за кого, у такому разі, буде агітувати цей сайт? За БАГІНЮ?????????

avatar

Мужики цікаві стали

27 березня 2014 12:42