Лідер чернівецького Авто-майдану про студентський протест:  'Студентство – це сила, якою можна маніпулювати, якою можна управляти'

Лідер чернівецького Авто-майдану про студентський протест: "Студентство – це сила, якою можна маніпулювати, якою можна управляти"

01.02.2016, 18:44

Про це голова Чернівецької міської організації Авто-майдан Сергій Качмарський написав на своїй сторінці у ФБ:

Довелось мені сьогодні поспостерігати за мітингом студентів, котрі вирішили вийти на вулицю разом із ректором Володимиром Прядком, почали пікетувати Чернівецьку ОДА, та протестувати проти об’єднання БДФЕУ до ЧНУ.

Що можу сказати з цього приводу…

Студентство – це сила, яка може багато чого змінити, і це нам прекрасно показує історія, але також студентство – це сила, якою можна маніпулювати, якою можна управляти. 

Не хочу нічого поганого говорити про наших студентів, адже це повністю їхнє право – вибирати, де вчитись, і який саме ВУЗ закінчувати, та особисто я не бачу чогось дуже поганого в цьому об’єднанні. Якщо хтось зі студентів може пояснити таку реакцію на об’єднання цих двох вузів – буду радий послухати).

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ну що Іване ти голова області?  Тоді розрулюй цю ситуацію. Не знаєш що робити? Спитай тоді свого першого заступника Маковецьку.

avatar

вася.рідне місто

01 лютого 2016 17:18