Київські перевізники підвищують тарифи на проїзд,  муніципальний транспорт не подорожчає

Київські перевізники підвищують тарифи на проїзд, муніципальний транспорт не подорожчає

22.01.2017, 22:18

Тарифи на проїзд у муніципальному транспорті залишаться незмінними.

Проїзд у київських маршрутках подорожчає Вартість проїзду в приватних маршрутках Києва подорожчає на гривню, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Приватні перевізники Києва ініціюють збільшення вартості своїх послуг на одну гривню через підвищення заробітної плати водіям та іншим працівникам транспортних підприємств, що повинно відбутися внаслідок зростання мінімальної зарплати в Україні", - йдеться в повідомленні.

Водночас, вартість проїзду в комунальних тролейбусах, трамваях і автобусах залишається незмінною, повідомляє КМДА.

У цей же час столична влада працює, аби представити мешканцям хорошу альтернативу приватним перевізникам, покращуючи якість послуг з перевезення в комунальному транспорті.

Як зауважив керівник Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель, наразі міська влада спільно зі Світовим банком і ЄБРР завершує розробку нової транспортної схеми столиці, що дозволить зробити маршрути громадського транспорту більш оптимальними і зручними для мешканців. Окрім того, оновлюється парк автобусів, тролейбусів і трамваїв – у 2016 році було придбано більше сотні нових одиниць рухомого складу комунального громадського транспорту.

Як повідомлялося, київська влада хоче за два роки прибрати з міста половину маршруток.

Більше читайте тут: http://dt.ua/ 

1


КОМЕНТАРІ (5)

avatar

Валерий Нефедов

22 січня 2017 20:30

avatar

Viktor Abroskin

22 січня 2017 21:37

avatar

Alexanr Isachenko

22 січня 2017 22:16

Просто надо убрать все маршрутки, ету рухлядь, тарифы поднимают а сервис на самом низком уровне, ездят не адекватные водители на поломаных, не отопляемых маршрутках, а владельцам все мало, доллар поднялся на гривну, значит все подымать, прошу владу обратить на это внимание и скорее сделать город без маршруток, а весь транспорт государственным. Причём бензин особо не дорожал вообще. 

avatar

Наталия

22 січня 2017 22:53

Муніципальний транспорт не подорожчає, надалі вартість проїзду у метро буде вартувало один житон))))))

avatar

Людмила Дудченко

23 січня 2017 14:04