Депутати таки спокусилися на «кістку з панського столу»: з другої спроби  Курка обрали першим заступником

Депутати таки спокусилися на «кістку з панського столу»: з другої спроби Курка обрали першим заступником

11.06.2014, 15:47

 Питання про відставку Михайла Гайничеру і Валентина Маналіча на сесії обласної ради навіть не ставилося. Депутатам просто зачитали для відома позицію ГО "Майдан" з цього приводу.

 Нагадаємо, вчора "Майдан" поширив заяву, в якій зокрема йдеться "Чому депутати від партій, які ще донедавна були в опозиції («Народна рада» - Батьківщина, Свобода, Фронт змін) спокусилися на «кістку з панського столу» у вигляді посади першого заступника? Для чого збільшувати витрати бюджетних коштів на трудовлаштування «потрібних» кадрів?  Треба переобирати керівництво обласної ради, а не розширювати штат і збільшувати видатки на утримання апарату обласної ради!"

 Ярослава Курка в ході таємного голосування підтримали 78 депутатів із 82, зареєстрованих в сесійній залі.

На закиди щодо створення ще однієї статті витрат обласного бюджету (тобто зарплатні першого заступника), новопризначенець Ярослав Курко запропонував порахувати протягом року, скільки витрат області принесе його заробітна плата. Пан Ярослав же, у свою чергу, наприкінці року відзвітує про надходження до бюджету, які ?принесе його робота на новій посаді. Проте, наразі новопризначений перший заступник поки що не знає своєї зарплатні.

 Зазначимо, Ярославу Курку вдалося стати заступником голови облради лише з другого разу. На попередньому засіданні Я. Куркові не вистачило 1 голосу.

Голова обласної ради Михайло Гайничеру прокоментував прохання Чернівецького обласного об’єднання «Майдан» про його відставку. За його словами, пропозицію відправлено на розгляд до відповідних комітетів обласної ради. Якщо воно набере достатню кількість голосів членів комісії, пропозицію про відставку внесуть до порядку денного наступної сесії обласної ради. А там уже справа за депутатами, лише вони мають право вирішувати, кому головувати у обласній раді.

За матералами "Чернівецький промінь"

Раніше ми повідомляли:

Крісло Курка VS Петровецької нафтогазової площі Борисова

1


КОМЕНТАРІ (1)

курко злодій і корупціонер

Ганьба!!!!

за це гинули люди?

avatar

Сергій

12 червня 2014 11:38