'Кубок Верховної Ради України' з футболу виграв Мазурашу з Буковини у складі команди нардепів «Слуга народу»

"Кубок Верховної Ради України" з футболу виграв Мазурашу з Буковини у складі команди нардепів «Слуга народу»

22.09.2019, 14:47

Перемогу здобула партія "Слуга Народу" з Георгієм Мазурашу у своєму складі.

Українські народні депутати зіграли у футбол на базі футбольного клубу “Динамо”.

Для участі в турнірі запросили всі фракції та депутатські групи. Однак “ЄС” та “Голос” свої команди не виставили. Міні турнір проходив на благодійній основі. Зібрані кошти з заходу підуть на придбання футбольних м’ячів і спортивного спорядження для дітей-сиріт в дитячих будинках.

А перемогу здобула партія “Слуга Народу” з Георгієм Мазурашу у своєму складі. Обігравши у фіналі своїх опонентів «в суху».

Воротар - Олександр Кабанов (вихованець ДЮСШ «Металург» (Запоріжжя), чемпіон СРСР 1990 р. серед юнаків, його партнером був Ілля Близнюк), Василь Мокан, Дмитро Микиша, Георгій Мазурашу, Євген Пивоваров, Дмитро Костюк, Андрій Герус, Богдан Кицак (кращий гравець турніру, найбільше наколотив), Андрій Жупанін (кращий нападаючий, 3 голи у фіналі) і капітан та організатор команди - Олександр Пасічний (голова Миколаївської обласної федерації футболу). 

Чемпіони отримали  “Кубок Верховної Ради України” з футболу. Можливо Георгій Георгійович колись покаже цього красеня в Чернівцях:)

РЕЗУЛЬТАТИ:

Команда «Слуга народу» переможець парламентського футбольного Кубку-2019.

«Слуга народу» – «Оппо Платформа-За життя» – 8:0

Півфінал

«Слуга народу» – «Батьківщина» – 12:1

Фінал

«Слуга народу» – «Оппо Платформа-За життя» – 6:0

До слова, Григорій Михайлович Суркіс визнаний кращим голкіпером турніру;) А кращий гравець -  Богдан Кицак зі "Слуги народу".

***

Джерело: http://sportbuk.com/ 

1