«Крила» для двох чернівецьких діток з ДЦП (додано фото)

«Крила» для двох чернівецьких діток з ДЦП (додано фото)

16.05.2012, 15:00

13 травня 2012 року  в Чернівецькому обласному художньому музеї відкрилася благодійна виставка творчих робіт львівського клубу молодих художників «Крила», яку організував молодіжний осередок громадської організації Регіональна Спілка «Справа Кольпінга». Виставка триватиме до 23 травня. Під час заходу будуть зібрані кошти, що будуть спрямовані на реабілітацію 2-х дітей з недугою ДЦП (дитячий церебральний параліч), що проживають в місті Чернівці. Під час відкриття та впродовж виставки відвідувачі зможуть отримати інформацію про дітей та їх контактні дані.

Ця мистецька акція організована до Міжнародного дня захисту дітей з метою привернення уваги громадськості та влади до проблем хворих дітей, які потребують підтримки.

Діти – це радість життя. Але є особливі діти з недугою ДЦП. Вони потребують більшої уваги, любові та людської допомоги, людського розуміння та тепла. Ми прагнемо допомогти цим дітям не лише фінансово, але й морально підтримати їх та їхніх батьків в нелегкий час. Хочемо достукатися до небайдужих людей та допомогти їм у сприйнятті та осмисленні цієї проблеми.

В день відкриття виставки для бажаючих було проведено майстер-клас з малювання. Юна бандуристка розважила  відвідувачів прекрасними музичними композиціями.

        На заході був присутній Голова та Регіональний Секретар Справи Кольпінга України, а  також члени молодіжного осередку організації, які розказали про діяльність організації.

фото 1 - маленький Безлужко Валентину(хлопчик з ДЦП) зі своєю бабусею

фото 2(зліва направо) - бандуристка - Катерина Трачук, голова молодіжного осередку Регіональної спілки Справа Кольпінга - Юлія Вонсович, волонтер - Ігор Гуцол, голова львівського клубу молодих художників "Крила" - Владислав Малавський, голова Регіональної Спілки Справа Кольпінга - Клайник Орест Оттович.

1