Кращих працівників Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області нагородили

Кращих працівників Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області нагородили

27.10.2018, 23:01

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав дорожників Буковини з прийдешнім професійним святом.

- Наголосив, що дуже радий бути сьогодні у колі своїх добрих друзів та знайомих й що досвід, отриманий мною на посаді начальника служби автомобільних доріг області, допоміг мені в подальшому у житті, - розповів Іван Мунтян. 

- Відзначив, що держава у великому боргу перед дорожниками й що через хронічне недофінансування галузь щороку втрачає кваліфіковані кадри. Водночас, навіть сьогодні побачив у залі нові молоді обличчя, що дає надію на відродження дорожньої галузі. Адже усім нам добре відомо, що там де є дорога – є життя.

- Пригадав, як у 2008 році під час жахливої повені буковинські дорожники виконували ще й роботу рятувальників, коли у найкоротші строки відновлювали шляхи наземного сполучення для забезпечення людей товарами першої необхідності.

- Подякував усім дорожникам Буковини за роботу та наголосив, що за теперішніх умов поставлені завдання можуть виконувати лише справжні патріоти. Кращих працівників служби автомобільних доріг області, обласного та районних автодорів нагородив Почесними відзнаками обласної ради «За заслуги перед Буковиною», Почесними грамотами, Подяками та годинниками обласної ради, - каже Іван Мунтян. 

1