Поки прокурор Коваль обіцяє розібратися у конфлікті між засновниками «ТВА» і Забродським, останній вже погрожує його шефові

Поки прокурор Коваль обіцяє розібратися у конфлікті між засновниками «ТВА» і Забродським, останній вже погрожує його шефові

01.03.2013, 17:39

28 лютого 2013 року о 10 год. ранку до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що невідомі особи увірвались до приміщення на вулиці Червоноармійській, 13 та погрожують фізичною розправою. Після виїзду на місце події слідчо-оперативної групи, до працівників міліції звернувся директор ТОВ «ТРК «ТВА» із заявою про те, що група людей без дозволу зайшла на територію телекомпанії, закрила за собою двері службового кабінету, де він перебував, та спонукала його до участі у зборах засновників ТОВ «ТРК «ТВА», перекривши вихід зі службового кабінету. При цьому, провівши збори, склали невідомі документи, чим їх сфальсифікували, - повідомили www.buknews.com.ua в Прес-службі прокуратури Чернівецької області.

Вказане повідомлення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією ст. 358 ч.1 (підроблення чи використання підроблених документів, печаток, штампів та бланків) КК України. Розпочато досудове розслідування та організовано проведення невідкладних першочергових слідчих дій. Хід розслідування кримінального провадження взято на особливий контроль прокуратури Чернівецької області.

Василь Забродський, нагадаємо, оприлюднив Відкритий лист до Президента України та Генерального прокурора з пропозицією обом подати у відставку!

1


КОМЕНТАРІ (3)

avatar

Denial Dan

01 березня 2013 13:51

avatar

Василий Забродский

01 березня 2013 14:30

Василь Іванович просто феєричний долбойоб   борець за справедливість. 

avatar

Степан

01 березня 2013 14:44