Комунальники непогано справились із наслідками надмірних опадів - мерія Чернівців

Комунальники непогано справились із наслідками надмірних опадів - мерія Чернівців

16.06.2015, 17:53

У Чернівецькій міській раді стверджують, що комунальники міста "непогано справились" із наслідками надмірних опадів. Учорашню норму опадів там кваліфікують як стихійне лихо.

Про це на брифінгу повідомив заступник міського голови Георгій Леонтій.

- Атмосферні опади, які випадали вчора (15 червня – авт.) - від 20 до 40 мм. Якщо дивитись по градації, то від 20 до 29 – це небезпечне природне явище. А вище 29 мм – це стихійне лихо, - пояснює чиновник. - У нас місцями доходило до 40. В принципі, комунальники непогано підготовились і за короткий період часу ми побачили, що вода сходила. Про це можна судити по тому, що рух тролейбусів досить швидко відновився. Перший, третій, п’ятий і шостий тролейбуси відновили свою роботу через 43 хвилини після зупинки. А другий і четвертий – через 26 хвилин. Ми свідомо зупинили рух транспорту, бо електричне обладнання могло постраждати. 

Читайте також:  Ливень в Черновцах: затоплены центральные улицы города (фото+відео)

Основною причиною учорашніх потопів, чиновники вважають засміченість вулиць, через що швидко забивались зливні решітки.

- У нас, як завжди під час зливових дощів є ряд проблемних місць – навпроти торгового центру "Депот", кільце біля "Туриста", низини вулиць Комарова і Південно-Кільцевої, міст на вул. Руській, вул. Хотинська біля"Євробуд-21" і вчора у нас з’явилася ще й вулиця Воробкевича, на що ми не очікували, - продовжує далі Георгій Леонтій. - Обстеживши її і провівши очищення, ми побачили, що є недбале ставлення мешканців, було багато сміття, яке знаходилось поверх решіток. Також погано спрацювали комунальники. Вони невчасно вивезли покошену ними траву. Було зроблено зауваження керівникам підприємств, які цим займаються. Зараз ми також проводимо й інші роботи щодо уникнення в подальшому подібних ситуацій.

Джерело: molbuk.ua

Фото газети БУКОВИНА

1


КОМЕНТАРІ (1)

КОМУНАЛЬНИКИ ЦЕ ЗЛИВОВА КАНАЛІЗАЦІЯ ВІРНИЙ ЗАГОЛОВОК

avatar

ВАСИЛЬ

17 червня 2015 09:18