Комісія Малишевського ініціювала мораторій на реорганізацію ендокринологічного центру і шукає авторів збурення лікарів (+ВІДЕО)

Комісія Малишевського ініціювала мораторій на реорганізацію ендокринологічного центру і шукає авторів збурення лікарів (+ВІДЕО)

13.09.2016, 21:11

Ситуація в Чернівецькому обласному ендокринологічному центрі, працівники якого відстоюють подальше існування закладу, перебуває під постійним особистим контролем депутата Чернівецької обласної ради Ігоря Малишевського (фракція «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»).  

Для того щоб не відволікати працівників закладу від виконання професійних обов’язків і водночас залучити якомога більше лікарів до роботи комісії, дати їм можливість висловити свою позицію з приводу нинішньої ситуації, Ігор Малишевський ініціював проведення на базі центру виїзного засідання постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту, праці та підтримки учасників АТО і членів їх сімей.  Засідання, на якому депутати і працівники центру спільно шукали  оптимальні шляхи виходу зі штучно спровокованої ситуації, відбулося сьогодні, 13 вересня. На засідання зібрався весь колектив медустанови, прийшли також пацієнти.

Для з’ясування всіх обставин гучної справи депутати також запросили на засідання представника департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА. Щоправда директор департаменту прислала відповідати свою заступницю, а сама не захотіла прийти до ендокринологічного центру, щоб подивитись в очі медикам та пацієнтам. Під час спілкування з лікарями з’ясувалося, що пристуня на виїзному засіданні комісії заступник начальника управління Департаменту охорони здоров’я Любов Крикливець, яка курує роботу центру, знає про ситуацію переважно з повідомлень ЗМІ.

- Принаймні саме таку версію було озвучено під час зустрічі, - прокоментував  перебіг виїзного засідання голова комісії Ігор Малишевський. – Представник департаменту, зокрема, послалася на те, що донедавна перебувала у відпустці.  Тому сказати щось конкретне про реорганізацію ендокринологічного центру не може. Присутніх лікарів навіть намагалися переконати, що насправді ніякої реорганізації не планувалося. І взагалі це справа депутатів і всієї обласної ради. Хоча всім відомо, що саме відповідні листи ДОЗ, коментарі керівників департаменту Андрієць, Лесюка, Поліщук спричинили нинішню ситуацію. Але оскільки встановити, хто конкретно має за це відповідати поки що не вдалося, комісія одноголосно ухвалила рішення звернутися за відповідним роз’ясненням до департаменту охорони здлоров’я. Щоб всі пацієнти ендокринологічного центру поіменно знали своїх "благодійників". А тим часом я запропонував, а колеги-депутати підтримали мою пропозицію, винести на розгляд  Чернівецької обласної ради питання про оголошення мораторію на перенесення стаціонару ендокринологічного центру в будь-який інший медичний заклад. Це буде найкращих захист від усіляких несподіванок, дозволить працівникам закладу бути впевненим у його майбутньому  і спокійно працювати на користь всієї буковинської громади. Запевняю, що я особисто, як депутат обласної ради, так і очолювана мною постійна комісія, робитимемо усе можливе, щоб захистити лікарів ендокринологічного центру від необдуманої реорганізації. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Чистой воды популизм.Комиссия смешная,а врачи верят.

avatar

наблюдал

13 вересня 2016 19:05

Невже ще хтось вірить отій парочці-твікс  . Дивишся на цих проходимців Кобевчиху з Малишевським і хочеться ............

avatar

Теж там був

14 вересня 2016 08:24

Тому, що там був. Ъхня справа винести питання на сесыю, нехай хтось з депутатыв не пыдтримаэ ъхню пропозицыю.

avatar

14 вересня 2016 10:15

Та пиши вже по москальські, якщо принципово не хочеш мати української клавіатури. Мислиш як твій кумир Хуйло ".... и пусть кто нибудь попробует стрелять в людей, позади которих будут стоять наши солдати ....." Більшість депутатів срати хотіли на пропозиції цих долбанутих. А людей в образу і без них ніхто не дасть.

avatar

Теж там був

14 вересня 2016 16:33