Суд відібрав квартиру у екс-радника Михайлішина, яку йому надали незаконно, - прокуратура

Суд відібрав квартиру у екс-радника Михайлішина, яку йому надали незаконно, - прокуратура

08.10.2015, 16:58

Суд задовольнив позов прокурора м. Чернівці про визнання незаконним та скасування п.1 та п.5 рішення виконавчого комітету Чернівецької міської ради від 25.09.2012  № 612/19 «Про передачу нежитлових приміщень для відновлення під житло», а  також визнав недійсним та скасував свідоцтво про право спільної сумісної власності видане Департаментом житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради від 20.02.2012 на вказану квартиру.

Прокуратура м. Чернівці пред’явила позов до Шевченківського районного суду з вимогою скасувати рішення виконавчого комітету Чернівецької міської ради за яким у 2012 році  колишньому раднику міського голови Довгалюку Р.П. незаконно передано нежитлове приміщення площею 64,7 кв. м. для відновлення під житло.

Встановлено, що чиновник, користуючись своїм службовим становищем, незважаючи на те, що разом з дружиною уже отримували без коштовне житло, у 2012 році незаконно отримав ще одну квартиру площею 65 кв.м. Рішення про виділення безкоштовного   житла  приймав виконавчий комітет Чернівецької міської ради, а орган приватизації надав свідоцтво про право власності.

 Прес-служба прокуратури Чернівецької області

ДОВІДКОВО:

Як повідомляє сайт http://www.bukpravda.cv.ua/, список "Опозиційного блоку" до Чернівецької міськради очолив екс-радник Михайлішина.

До списку кандидатів у депутати Чернівецької міськради від "Опозиційного блоку" увійшли приватні підприємці, чинні депутати від колишньої Партії регіонів, а також люди з оточення колишнього секретаря міської ради Віталія Михайлішина. 

Про це повідомляється на офіційному сайті ЦВК.

Зокрема, першим кандидатом у списку "ОБ" до Чернівецької міської ради є колишній радник міського голови Роман Довгалюк. Нагадаємо, за інформацією колишнього голови Чернівецької ОДА Романа Ванзуряка, Довгалюк у роки секретарства Михайлішина, отримав поза чергою від міськради нежитлове приміщення загальною площею 64,7 кв. м. для відновлення під житло. Також Довгалюка називали причетним до організації провокації з передвиборними листівками, які розкидалися у поштові скриньки у місті у "день тиші" начебто від імені Олексія Каспрука напередодні позачергових виборів міського голови Чернівців у травні 2014 року. 

Серед претендентів на мандат від "Опоблоку" - і військовий пенсіонерГеоргій Кузнєцов, який відомий у Чернівцях своїми проросійськими поглядами. Раніше пан Кузнєцов очолював місцевий осередок громадської організації "Український вибір", котрий фінансувався колишнім главою АП часів президентства Кучми Віктором Медведчуком. 

Двоє чинних депутатів міськради - Роман та Микола Клим, котрі отримали мандат від колишньої Партії регіонів - також опинилися у списку кандидатів у депутати від "Опозиційного блоку". 

Боротиметься за місце у міській раді і колишній тренер ФСК "Буковина"Вадим Заяць. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Хотелось бы донести этот факт до каждого черновчанина! Бешлей, Довгалюк, и это еще не всё! Черновчане должны знать, чем в раде занимался Михайлишин, должны знать все его "достижения" , понимать почему он и вся его банда рвется опять к власти и принять ПРАВИЛЬНОЕ решение!

avatar

Козлова Наталия

08 жовтня 2015 19:12