Колишніх міністрів-'свободівців' Мохника й Швайку підозрюють у корупції

Колишніх міністрів-"свободівців" Мохника й Швайку підозрюють у корупції

25.03.2015, 17:56

Щодо колишніх міністра екології та природних ресурсів Андрія Мохника та екс-глави Мінагро Ігоря Швайки ведуться розслідування – підозрюють у корупції.

Про це на брифінгу в Кабміні повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Мені дуже жаль, що розійшлись колеги з партії "Свободи", які тут мітингували. Я з далеку побачив, у тому числі свого колегу з попереднього уряду зі "Свободи". Я б хотів, щоб він був присутнім на сьогоднішньому засіданні уряду (коли за корупцію затримали керівників ДСНС - ред.). У мене є також деякі питання до тих колег, які раніше сиділи за столом, а тепер намагаються заховатися за лозунгами. Ведеться не одне корупційне розслідування. Сьогоднішнє затримання - це ще не кінець", - зазначив він.

На прохання журналістів уточнити, про кого саме йдеться, Аваков зазначив:"У "Свободі" є два міністри, які були у складі уряду. За обома міністерствами йде розслідування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буковинські лісівники єдині не працювали за корупційною схемою, яку нав'язував керівник від "Свободи" (+ВІДЕО)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков також повідомив, що в приміщенні Держслужби України з надзвичайних ситуацій тривають обшуки.

Про це він сказав на брифінгу в середу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Протягом 24 годин буде пред'явлено звинувачення. Одночасно зараз відбуваються обшуки в офісі ДСНС та за місцями проживання Бочковського і Стоєцького", - сказав він, додавши, що слідство веде МВС, матеріали потім передадуть до Генпрокуратури.

"Я б хотів, щоб справа залишалася в рамках Слідчого управління МВС, тому що матеріали напрацювали і розкрили співробітники внутрішньої безпеки", - сказав Аваков.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Пускай аваков розкажет сколько милиардов заплатил Янукович чтоб сбежать,яценюку и турчинову.и пускай проведёт розследование в министерстве инфраструктуры предыдущего правительства.

avatar

куля ищущая цель

25 березня 2015 18:25