Колишній заступник називає Каспрука екс-очільником і дивується, як низько той опустився

Колишній заступник називає Каспрука екс-очільником і дивується, як низько той опустився

13.09.2018, 16:20

Заступник Чернівецького міського голови Володимир Середюк спростував деякі твердження Чернівецького міського голови Олексія Каспрука. 

- "На підтвердження" вчорашніх слів екс-очільника міста щодо процесу знищення комунальних підприємств, який, начебто, відбувається під чітким керівництвом заступника міського голови та в.о. директора департаменту ЖКГ (не перестаю дивуватись, як низько може опускатись людина для досягнення сумнівних політичних дивідендів) виконавчий комітет визначив саме КП "Муніципальний інфоцентр" (!) оператором по впровадженню електронного квитка в громадському транспорті в м. Чернівцях.

- Пропоную всім небайдужим чернівчанам, які не зайняті пошуком тотальної #зради долучитись до роботи з впровадження даного, надзвичайно важливого для міста проекту, в частині розробки дизайну транспортних карток, - написав Володимир Середюк на своїй сторінці у ФБ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Середюк продовжує захищати приватні фірми і критикує комунальні ЖРЕПи, яким мав домогти втриматися на ринку послуг

1


КОМЕНТАРІ (1)

Молодець Середюк. Цього п...меня" треба називати відповідними іменами...

avatar

Юрій

13 вересня 2018 20:07