Колишній регіонал Гайничеру, його заступник Маніліч, який був абсолютно їхньою людиною, хочуть іти на вибори від 'Нашого краю', - депутат Юлик

Колишній регіонал Гайничеру, його заступник Маніліч, який був абсолютно їхньою людиною, хочуть іти на вибори від "Нашого краю", - депутат Юлик

13.09.2015, 16:47

Про це депутат Чернівецької обласної ради Сергій Юлик розповів під час прямого ефіру програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ 10 вересня 2015 року. 

Людмила Григорчук: З тих партій, які вже заявили про себе в Чернівцях, є перебіжчики з тих партій, про які ви говорите?

 Віталій Мельничук: Я не буду акцентувати на тих людях, які ви говорите. Так, в деяких політичних силах були представники, зараз вони проявляють себе у інших проектах. Хай люди добре придивляються, чи вони замазалися в режим, чи якимось іншим чином впливали.

 Сергій Юлик: Я підтримаю Віталія, молодь має проявлятися, працювати. Це так, але…Наприклад, прийшла партія Регіонів, пам’ятаєте, всіх через коліно, чужих повиганяли з роботи, своїх поставили на місця, притому чітко своїх, в кому помилилися, поставили іншу особу шкиденько. Коли перезагрузилася влада, при йшли нові, як би там не було, Михайло Гайничеру – на місці. Якщо взяти по області. То нема такого, щоб такі люди залишилися на місці. Ми знаємо, що вони голосували за партію Регіонів. Заступник Маніліч, голосував завжди з партією Регіонів і був повністю їхньою людиною, абсолютно. Тут дивимося «Наш край» - чудесна назва, але вони там у Нашому краю. І вони хочуть іти на вибори з Нашого краю: Маніліч, Гайничеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія "Наш край" стане "відстійником" між Блоком Петра Порошенка і Партією регіонів

 Віталій Мельничук: Край, в якому добре жити.

 Сергій Юлик: Так, їм добре тоді в краї було жити і зараз непогано. У нас українці – це дуже толерантні і дуже розумні і зважені люди, я думаю, що вони оцінять ситуацію, вони вже знають цих людей. Маніліча скільки хотіли зняти. Я особисто в обласній раді казав, щоб люди з партії Регіонів хоч один би написав заяву про вихід з цієї партії, бо ж воно клеймом залишиться на вашому житті. Хоч один написав? Ні, не написав. До останнього, жоден на написав цю заяву. І вони збереглися по сьогоднішній день. А ті люди, які і не туди, і не сюди. Коли було останнє голосування по Манілічу, прийшли хлопці у формі, активісти, хай там були, прийшли на задню скамєєчку. Може й не можна було, але з тих хлопців багато було в АТО, вони хотіли бачити як проходить процедура. Але стало приводом для тих, хто вагався, не голосувати. Бо на них ніби впливають. І вони раді від цього. Вони знайшли собі виправдання і навіть деякі пішли не голосували.

Інформаційний партнер програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ www.buknews.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (5)

Край та регіон є синонімами, тобто партія наш край - партія регіонів.

avatar

!!!

13 вересня 2015 15:17

Пане Юлик, коли ви вже за свої дії будете звітувати? За роботу вашої команди "камікадзе"? Чому не підете, якщо на вибори не пішли? У Європі так і роблять! Ви все ворогів шукаєте, а стало через вас гірше жити. Через вас вперше чергу!!! Якщо є що сказати, прокоментуйте.

avatar

S

13 вересня 2015 19:46

P.S. Наш край - Порошенко 2. Це його проект! Для таких як Гайничеру, що б не рипались.

avatar

S

13 вересня 2015 19:54

Юлик , хотів шос сказати ,  але не зміг, набір слів. вчіться доводити думку, еееееееееее, беееееееееее, мееееее.

avatar

циля

14 вересня 2015 09:02

А что, кстати, что Манилич что Гайничеру, очень даже ничего. Манилич в партии регионов не был, по партиям не скакал, Гайничеру, специалист. В отличие от партии Юлика - на выборы мы не иднм- говорит лидер, но на выборы мы идем- говорит член. Это как??? Это развод простых людей, крысятничество и обман. 

avatar

Славик

14 вересня 2015 09:38