Колишня влада збільшила штат державних чиновників на 600 працівників і удвічі роздула  штати сільських рад

Колишня влада збільшила штат державних чиновників на 600 працівників і удвічі роздула штати сільських рад

08.07.2014, 18:38

Новопризначений директор департаменту фінансів Чернівецької ОДА Єлизавета Пушко-Цибуляк зустрілась з журналістами буковинських ЗМІ.

Директор розповіла про доходи і видатки обласного бюджету та використання коштів державного бюджету. Як і в минулі роки, основні надходження до місцевих бюджетів забезпечуються податком на доходи фізичних осіб. Друге місце займає податок на землю. Пушко-Цибуляк визнала, що за фінансами відбувається жорсткий контроль.  

За інформацією директора фінансового департаменту за два останні роки колишня влада збільшила штат державних чиновників на шістсот працівників, штати сільських рад не обґрунтовано роздуті удвічі.

Джерело: chv.tv

1


КОМЕНТАРІ (2)

2. Йося  

 

зарайський ти засранец прислуговуючий кулявлобам ГАНЬБА!
3. Йося  

 

і так! зарайський видалив усі коментарі про так званих "борців" та любителів фоток Бурбаків і імже подібних!!!! дай думаю як це ..... видаляє коментарі без матюка чи образи , напишу таке щоб сподобалося бурбаку федоруку і тим кого у нас на Буковині і в Чернівцях називають кулявлобами, бо скаже тоді "чесний" та безбонбонів "журналіст" кулявлобам

я страждаю,треба мені плату підняти і бонбонів побільше

і що ви думаєте?  ТАКІ ДА!!!! коментар цей залишився http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=47528

avatar

!!!

09 липня 2014 09:07

Йося! А ти дурень. При чому Бурбак і Федорук до цієї публікації? Чи тобі все рівно, що коментувати, аби тільки бруд порозкидати, Здається, Йосю, ти з тих, хто жирував при Папієві і Михайлішині.

avatar

Кирило

10 липня 2014 11:02