Коли у Чернівцях голосували за відставку уряду, той схвалив угоду про кредит для водоканалу

Коли у Чернівцях голосували за відставку уряду, той схвалив угоду про кредит для водоканалу

21.12.2015, 16:59

18 грудня, коли Чернівецька міська рада висловила недовіру Кабінету міністрів і прем’єр-міністру Арсенію Яценюку, уряд схвалив проект про залучення грошей уряду Німеччини на модернізацію"Чернівціводоканалу".

Про це у понеділок на прес-конференції заявив міський голова Олексій Каспрук.

Він зазначив, що йому неприємно, що депутати проголосували за недовіру уряду в той час, як Кабмін потурбувався про Чернівці.

"Неприємно трохи інше – що того дня, коли депутати міської ради висловили недовіру уряду України, в цей же день уряд висловив довіру Чернівецькій міській раді, схваливши і направивши до Верховної Ради проект про залучення коштів уряду Німеччини на модернізацію"Чернівціводоканалу", надавши нам урядові гарантії", - повідомив мер.

"У п’ятницю на засіданні уряду цей проект був схвалений, а на найближчому тижні він буде розглянутий Верховною радою. Фактично ВР має зробити останній крок для початку реалізації того проекту, ратифікувавши міжурядові угоди. І я дуже прошу і сподіваюся, що наші депутати-буковинці у ВР, незалежно від політичної приналежності, зроблять все, щоби у парламенті це голосування пройшло на користь Чернівців", - зазначив міський голова.

molbuk.ua

1