Коломієць з Качмарським купили запчастини для військової техніки чернівецьких прикордонників

Коломієць з Качмарським купили запчастини для військової техніки чернівецьких прикордонників

12.04.2014, 18:54

Голова громадської організації "Автомайдан" Олексій Коломієць та голова Чернівецької обласної федерації пауерліфтингу Сергій Качмарський особисто закупили на суму 7 312 грн. запчастин для ремонту військової техніки Чернівецького прикордонного загону ( в/ч А2195).

"Зважаючи на сьогоднішню політичну ситуацію у країні, свій внесок повинен зробити кожен громадянин України, - переконаний Сергій Качмарський. - Наші Збройні Сили, Державна прикордонна служба та Національна гвардія потребують фінансової підтримки, тому такі внески - це невеликий вклад у розвиток і розбудову нашої держави".

"Ми добре розуміємо, що стан забезпечення нашої армії сьогодні знаходиться на дуже низькому рівні, –  коментує Олексій Коломієць. – Ті обставини, в яких опинилася наша держава, потребують нагальної реакції, нагального вирішення".

Благодійники кажуть,  що це був лише перший внесок. Тільки ті військові частини, які дислокуються у Чернівецькій області, потребують матеріальної допомоги на суму кількох сотень тисяч гривень. Тому вони залучатимуть й інших спонсорів, які внесуть свою лепту на користь Української Держави.

Михайло Котов (на відео), начальник Чернівецького прикордонного загону, подякував Олексію Коломійцю та Сергію Качмарському за вклад. «Сьогодні багато буковинців відгукнулися на прохання допомогти Українській Армії. Це свідчить про небайдужість та патріотичність наших громадян. З такою підтримкою людей, разом, об’єднавши зусилля, ми зможемо захистити та уберегти нашу державу», - наголосив начальник загону.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Коломієць всерівно не буде висунутий від удару кандидатом в мери, так що може вже і не використовувати дешевий піар. 

avatar

Василь

12 квітня 2014 18:27