Колядники з Кіцманщини таки прийшли віншувати регіонала Папієва і майданівця Кобевка

Колядники з Кіцманщини таки прийшли віншувати регіонала Папієва і майданівця Кобевка

10.01.2014, 17:12

Працівників Чернівецької ОДА віншували колядою вихованці Киселівської церковної громади з Кіцманщини.

Про це повідомляє прес-центр "будинку з левами".

"Юні колядники та отець Юрій побажали усім присутнім миру, добра, затишку, вдалого й успішного нового року та виконали церковні колядки "Небо ясні зірки вкрили", "У бідній хатині", "А Діва Марія сина породила", "Тиха ніч у Палестині", - йдеться у повідомленні.

"Колядники ж отримали від голови обласної державної адміністрації Михайла Папієва щиру подяку за теплі вітання, гарну коляду і традиційно – солодкі подарунки", - пише прес-служба.

Нагадаємо, нещодавно новостворена громадська організація "Майдан" закликала буковинських діячів культури не колядувати в представників влади та членів Партії регіонів.

Джерело: molbuk.ua

Ще один Кіцманський вертеп у чернівецькому "Часі" (відео)\

1


КОМЕНТАРІ (4)

Підлабузники!

avatar

ПР

10 січня 2014 15:09

фашисти святих дітей не пошкодували. Завели у гріх, щоб вислужитись перед уродом. Це ж точно відповідь на заяву не колядувати в улади. А ми вам своє покажемо. Змусимо! Ото вже хруні! Ви тільки подивіться на вираз папієвого  обличчя. Він же ж не навидить нікого. Навіть діти його не розчулили. Сатанинсько влада. Скоріше згинь в пекло! 

avatar

фашисти

10 січня 2014 15:16

Мой, мой, мой! А зохен вей, Кобевко таки наш чєловєк. Він еврей.

avatar

Гершко

10 січня 2014 15:26

Народ в нас на Букоаині такий, яка влада б не була чи комуністична, чи соціалістична, чи капіталістична, чи націоналістична - всім сраку лижуть. 

avatar

Революйіонер

11 січня 2014 10:04