Клічук розповів, що у ратуші правоохоронцям додали ще власних документів про порушення попередників, про які вони навіть не знали

Клічук розповів, що у ратуші правоохоронцям додали ще власних документів про порушення попередників, про які вони навіть не знали

13.07.2023, 10:45

У коментарі журналістам міський голова Роман Клічук сказав, що поліція з Києва вилучає документи за період до 2020 року.

«На жаль, сказати не можу, що саме їх цікавило. Є кримінальні справи, які відкриті, й правоохоронці вилучають документи у процесуальному порядку», – сказав мер Чернівців.

Клічук наголосив, що міськрада сприяє слідству та надає усі документи, які  потребуються.

«Тут йдеться не про обшуки, а про вилучення документів. Справи порушені зараз, але вони стосуються періоду до 2020 року. Я не можу озвучити деталей, але вже за наслідками ви про все дізнаєтесь», – прокоментував посадовець.

Міський голова додав, що відомство також неодноразово зверталися до правоохоронців з приводу того, що ці справи потрібно довести до кінця. Клічук розповів, що київським правоохоронцям додали ще власних документів про виявлені порушення попередників, яких вони навіть не думали вилучати. Розгляд цих порушень, які виявили вже після приходу до влади нової команди, завис десь у кабінетах правоохоронців. 

Джерело: https://c4.com.ua/

1