Керівники філії Суспільного UA: БУКОВИНА прозвітували про результати роботи у 2018 році

Керівники філії Суспільного UA: БУКОВИНА прозвітували про результати роботи у 2018 році

28.12.2018, 20:36

Сьогодні, 28 грудня, о 10:00 у приміщенні філії Суспільного UA: БУКОВИНА менеджерка філії Ольга Гришин-Грищук та продюсер філії Максим Волошин прозвітували про результати роботи у 2018 році. Стрім події транслювали на сторінці філії UA: БУКОВИНА у Facebook.
Звіт розпочав продюсер філії Максим Волошин, розповівши про покращення якості базового контенту.

"Більшість телепроектів ми стрімимо на Facebook-сторінку. Нещодавно почали стрімити на Youtube проект "Тема дня". Це хороший показник нашої роботи, адже не кожна філія може собі це дозволити. На початку року ставили за ціль досягнути 20 тисяч підписників на Facebook та 3500 на Youtube. І, як бачимо, нам вдалося цього досягнути", — розповів продюсер філії Максим Волошин.

Телеканал UA: БУКОВИНА успішно організував серію радійних виїзних студій під час фестивалю "Майстерня міста Чернівців", а також концерт до Дня молоді, де виступали місцеві виконавці. Виїзна студія працювала під час міжнародного поетичного фестивалю "Meridian Czernowitz", а це 6,5 годин прямоефірного мовлення. Суспільний мовник Буковини транслював фестиваль "Червона рута" та студію на PARK(ing) Day на телебаченні та digital платформі. На день міста було 2 виїзні прямі ефіри ранкового шоу з вулиці Ольги Кобилянської у Чернівцях. Завершується підготовка новорічного концерту, який вийде 31 грудня на трьох платформах — радіо, телебачення та digital.

Звіт продовжила менеджерка Ольга Гришин-Грищук: "Оскільки ми працюємо за кошти суспільства, розпочну із раціонального використання ресурсів. Ми почали раціональніше використовувати приміщення, що дозволило значно економити ресурси. Нам вдалось об’єднати дві окремі студії в одну велику із зонами під свої проекти, це теж суттєво економить як людський, так і фінансовий ресурс".

Своїм завданням як менеджерки Ольга Гришин-Грищук бачить створення комфортних умов праці. Протягом року відремонтували дві покрівлі. На UA: БУКОВИНА оновили три студії, які наступного року також будуть удосконалювати. Великим кроком для філії став перехід мовлення у широкий формат 16:9. Це стало можливим завдяки злагодженій роботі технічних працівників UA: БУКОВИНА.

"Найважливіше для нас довіра глядачів і слухачів, тому ми вирішили організовувати офлайн заходи. У цьому році провели офлайн заходи, на яких було близько 2 тисяч осіб. Дві фан-зони Олімпіських ігор, на які прийшло багато глядачів. Фан-зона Євробачення у нашому залі, де понад 10 років не відбувалось жодних подій, також відвідало багато гостей. Екскурсії, дискусії, відкриті лекції. Ми не просто телебачення та радіо, МИ  суспільна платформа", — сказала менеджерка Ольга Гришин-Грищук.

Також на інфографіці нижче зображено зміни Суспільного мовника на Буковині за 2018 рік.

Нагадаємо, що керівників філії було обрано 5 грудня 2017 року на відкритому конкурсі на позиції менеджерів і продюсерів філій Суспільного.

Джерело: https://suspilne.media/news/1121

1


КОМЕНТАРІ (4)

Та які з них керівники, так телята. Хто їх знає чи поважає? Все розвалили, понищили, досвічених людей позвільняли, своїх кумів і друзів шмаркачів понабирали. Повна ганьба. Та й без інтернету  іх ніякий пес не бачить. Сумно.

avatar

Нестор

29 грудня 2018 02:17

Не знаю, як журналіста, Волошина взагалі, він для мене - ніхто,  тому мені зовсім не дивно, що наше т.зв. "суспільне" не вартує сьогодні і маленької частини того, що було в Чернівецькїй ОДТРК "Буковина". Але, коли т.зв. "менеджером" стала Гришин-Грищук, людина, яка ще ніде не працювала, абсолютно не має досвіду будь-якої роботи, яка лише руйнує і при цьому не має фахової підготовки для творчості - то це вже повний пи..ець! Як знищили Україну, так і знищують все попідряд... Це не телебачення. Це посміховисько. Це жаг...

avatar

Юрій

29 грудня 2018 09:39

Про який успіх можна говорити, якщо у вас майже постійна перерва. В порівнянні з тим, що було, ви гроша ламаного не варті!

avatar

Антон

29 грудня 2018 09:40

Кажуть, на цей звіт не прийшла жодна людина і жодна громадська організація. Ось це і є реальний показник роботи Суспільного.

avatar

Петро

30 грудня 2018 10:23