До Каспрука походили Петришиним

До Каспрука походили Петришиним

14.09.2017, 12:31

Депутат від фракції “Народний контроль” Ярослав Петришин зазначив, що готовий подавати свою кандидатуру на посаду секретаря міської ради.

Про це депутат повідомив у четвер, 14 вересня, під час засідання сесії.

– Я заявляю про свої амбіції на посаду секретаря Чернівецької міської ради та про готовність розділити відповідальність за управління містом із нашим міським головою, – сказав Петришин.  

“Найближчим часом я планую зустрітися з представниками усіх депутатських фракцій, швидко зібрати 21 для мого висування підпис, а вже на етапі голосування сподіваюсь отримати достатню кількість голосів”, – зауважив Ярослав Петришин.

– Ми вже скоро два роки як працюємо без секретаря Чернівецької міської ради, внаслідок цього наша робота є не вельми продуктивною, адже для того, щоб якісно розглядати питання чернівчан, ми змушені проводити по три, чотири, а то і по п’ять сесійних засідань. 

- Ми, депутати, повинні брати на себе відповідальність, щось робити та проявляти ініціативу, – пояснив свою позицію Ярослав Петришин. 

Депутат зазначив, що має досвід у веденні підприємницької діяльності, боротьбі з корупцією тощо. Він заявив, що поки посада вільна, депутати працюють не ефективно і саме він, на його думку, зможе допомогти міському голові і депутатам працювати більш плідною. 

Він додав, що готовий підтримати інших кандидатів на посаду секретаря, однак це має бути та особа, яка не пов’язана з колишньою злочинною владою Януковича, та не є з нинішньої правлячої партії. Обіцяє, що керуватиметься лише вигодою для чернівчан, прийматиме дієві рішення і боротиметься з корупцією.

Джерело: http://chv.tv/, http://promin.cv.ua/, https://pogliad.ua/

1