Каспрук знає секрет, як зробити з Чернівців світовий бренд

Каспрук знає секрет, як зробити з Чернівців світовий бренд

06.05.2014, 21:47

У Чернівцях відбулася  спільна ділова зустріч бізнесменів Чернівецької та Львівської областей. Дводенна бізнес-зустріч, покликана допомогти вивчити та реалізувати у Чернівцях принципи створення привабливого для підприємців середовища, пройшла під гаслом „Спільними зусиллями до успіху”.  Депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук вважає, що перегук цього гасла з гаслом Чернівців - не випадковий.  Адже чимало ефективно діючих ділових схем, які реалізовані у Львові, можна втілити і у Чернівцях. Деякими планами щодо цього  кандидат на посаду Чернівецького міського голови поділився на своїй сторінці у ФБ

"Львів? Львів… Львів! 

Ми часто чуємо цю назву. Що сказати? Звучить! Львів'яни – молодці! Заздрю! Вони зробили важливу річ – змусили про себе говорити. Львів планомірно і послідовно перетворюється на світовий бренд! Нам слід вчитись!

Допомогти вивчити та реалізувати у Чернівцях принципи створення привабливого для підприємців середовища була покликана спільна зустріч бізнесменів обох областей.

Невипадкова річ - дводенна бізнес-зустріч перекликається у своїй назві з гаслом Чернівців „Спільними зусиллями до успіху”. Адже чимало ефективно діючих ділових схем, які реалізовані у Львові, можна втілити і у Чернівцях.

Однак, для цього бракує ряду чинників.

Основна проблема повна невідповідність реальної ситуації в Чернівцях декларації, яка є гаслом міста. «СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ!» Гасло є, а саме СПІЛЬНИХ зусиль не має!

У нас - влада окремо, громада окремо.

Про що говорити?

Далі – практично повна відсутність інтересу влади до розвитку підприємництва та непрозорість стосунків чиновників і бізнесу. І, як наголошували учасники зустрічі, особливо відчули на собі такий стан справ підприємці протягом останніх років.

Представники малого і середнього бізнесу нашого міста очікують на встановлення у Чернівцях сильного самоврядування, з яким можуть мати справу ділові партнери з інших областей і країн.

Окрім фахової дискусії у рамках бізнес-зустрічі в Чернівцях підготовлено й чимало іміджевих заходів, спрямованих на популяризацію нашого міста серед львів'ян. Це працює!

Все це необхідно рухати вперед! Повинні “зазвучати” Чернівці! Змусимо про себе говорити. Хочеться чути –  Чернівці? Чернівці… Чернівці!!!

 P.S. Наступним кроком є налагодження зв'язків з харківською громадою. Є вже попередні домовленості «Спільними зусиллями» піднімемо громади".

1


КОМЕНТАРІ (2)

Каспрук не п-ди про тебя цетую самых неадекватных политиков украины Лёнчик Черноуцкий Я И МОЯ КОМАНДА ыыыыыыыыы МОЛОДАЯ ыыыыыыыыы ЧТО-ТО ыыыыыыы ДЕЛАЭМ и что-то НЕДЕЛАЕМ ыыыыыыыыы и что-то балаболим простому люду . Для начала научись говорить неук и увожать простой люд . Юлька точно как ты Вона працює ти теж працюєш тільки тебе треба назвати воно працює але тільки на тебе .

avatar

Невірю

06 травня 2014 20:02

Колега ти забув ще про Яника как ыыыыыыыы ето ыыыыыыыы дерево как называетса ыыыыыы точно Ёлка це точно про Каспрука. Хай навчиться розмовляти.

avatar

Чернівчанин

06 травня 2014 20:17