Каспрук надихнув Олексюка не плюндрувати Чернівці

Каспрук надихнув Олексюка не плюндрувати Чернівці

12.05.2014, 11:43

8 травня кандидат на посаду Чернівецького міського голови Олексій Каспрук закликав колег-конкурнетів по виборчих перегонах не засмічувати своєю політичною рекламою місто. "Закликаю усіх кандидатів на посаду міського голову, команди кандидатів у президенти зупинитися і не псувати місто, майно громади та людей!", - йдеться у зверненні.

10 травня прес-служба кандидата Олексюка поширила повідомлення, яким де факто визнала слушність ініціативи, що її запропонував Олексій Каспрук. "Декілька днів, тому один із п’ятнадцяти кандидатів Олексій Каспрук слушно звернув увагу на проблему розміщення зовнішньої агітації. Ця позиція надихнула нас і команда Петра Олексюка 24 травня проводить ініціативу «Кандидат! Залиш місто чистим після виборів!», - йдеться у повідомленні.

Наразі свою позицію щодо ініціативи кандидата на посаду Чернівецького міського голови Олексія Каспрука - не плюндрувати Чернівці агітпродукцією - публічно озвучив лише одни його колега-конкурент по виборах.

Тим часом ОПОРА поширила повідомлення про те, що кандидати у мери Дорош, Коломієць, Мельничук, Олексюк, Ткачук, Цаплюк розміщають друковану агітпродукцію в Чернівцях з порушеннями.

Фото ОПОРИ

1