Каспрук дозволив Фірташу покращувати собі карму (+ВІДЕО)

Каспрук дозволив Фірташу покращувати собі карму (+ВІДЕО)

25.12.2014, 00:01

Міський голова Олексій Каспрук розповів, чому саме фонд Фірташа знову став спонсором святкового містечка на Соборній площі Чернівців.

- Найбільша проблема для міського голови — приймати рішення, - сказав мер на брифінгу. - Чітко розумію, що частина мешканців буде рішенням невдоволена, сам уже визначаєш — більша чи менша. Не було б будинку Діда Мороза, ковзанки, то ваші б колеги-журналісти — я навть знаю хто — почали б писати, що при попєрєдніках було, а зараз немає, дітей позбавили свята, що це за влада і таке інше. Звернувся фонд Фірташа і спитав: "Чи готові ви продовжити співпрацю з організації свята для дітей? Ми готові на це виділити 1,1 мільйона гривень". У нас ні в бюджеті, ні у спонсорів немає такої можливості. Тож ми вирішили не відмовляти. Об’єкти розміщено, кожен вечір там намагаюся бути, діти щасливі. Мені дуже важко дітям 3-12 років пояснити, що Діда Мороза чи Святого Миколая чи ковзанки не буде тому що така політична ситуація. Як сказав Андрухович, коли Фірташ фінансував "Мерідіан Черновіц""це він собі карму покращує". Хай покращує.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

а шо на це подейкує Є(видалено адміном)еміца (видалено адміном)))))))) що по по дейкує  лже(видалено адміном) (видалено адміном)Єреміца галЬя))))) чи (видалено адміном)(видалено адміном)перестали (видалено адміном) (видалено адміном)видавати за поподейкуючу(видалено адміном))))

avatar

(видалено адміном)

24 грудня 2014 22:23

да-а, наш Леша Фирташа не в йух не ставит ))) Молодец !!! Поставил Фирташа на место ))))

avatar

мер красава

25 грудня 2014 01:10

Да льоша точно безмозглий та без карми.

avatar

111

25 грудня 2014 06:24